Sådan Burn en ISO til en cd med Daemon Tools

September 14

Sådan Burn en ISO til en cd med Daemon Tools


ISO-filer indeholder komprimerede billeder indeholder fil og mappe data i en beholder, designet til at gøre brænding af cd'er nemmere og hurtigere. Mens Windows 7 giver dig mulighed for at brænde ISO billeder direkte til disken, betyder det ikke tilbyde en måde for dig at åbne eller redigere indholdet af ISO billeder. I Windows 7, skal du brænde hele billedet eller slet ingenting. Disc-Softs Daemon Tools, på den anden side, er en, der er konstrueret specielt til ISO billeder. Med Daemon Tools, kan du åbne en ISO billede, vælge de filer, du har brug for og derefter bruge Windows til at brænde udvalgte data til en disk.

Instruktioner

Installer Daemon Tools Lite

1 Naviger til Disc-Soft hjemmeside og downloade Daemon Tools Lite freeware program. Gem installationsfilen til din computer.

2 Klik på "Start" og derefter "Computer". Naviger til den mappe, hvor du gemte Daemon Tools Lite installationsfil.

3 Dobbeltklik på filen for at starte installationsprogrammet. Følg vejledningen på skærmen for at installere Daemon Tools Lite. Når du bliver bedt om at gøre det af installatøren nytte, lukke computeren ned og genstart den.

Monter ISO-afbildning

4 Klik på "Start", "Alle programmer", "Daemon Tools" og derefter "Daemon Tools Lite." Daemon Tools Lite lancerer i baggrunden og ikonet Programmet findes i Hurtig start bakke ved siden af ​​den tid og dato display på proceslinjen.

5 Klik på "Start" og derefter "Computer". Naviger til den mappe, der indeholder en ISO image. Højreklik på ISO-billedfil og klik på "Mount billede."

6 Vent mens Daemon Tools Lite åbner ISO-billedfil i et virtuelt CD / DVD drev og tildeler et drevbogstav i Windows Stifinder. Luk Daemon Tools pop-up vindue.

7 Åbn det optiske drev på computeren og indsætte en tom cd. Luk diskskuffen, og vente på "AutoPlay" vinduet skal vises. Klik på indstillingen "Brænd filer til disk med Windows Stifinder".

8 Skriv et volumen navn til den nye cd i boksen "Disc Title". Klik på "Med en cd / dvd-afspiller", og derefter på knappen "Næste".

9 Find den virtuelle cd-drev skabt af Daemon Tools Lite i Window Explorer. Højreklik på drevbogstavet for den virtuelle optiske drev og klik på "Åbn i nyt vindue" på pop-up-menuen.

10 Gennemse indholdet af ISO-billedfil inde i virtuelle drev. Fremhæv filer og mapper, du vil brænde til en cd og tryk på "Ctrl" + "C" tasterne for at kopiere dem til Windows Udklipsholder.

11 Vend tilbage til den oprindelige Windows Stifinder-vinduet. Højreklik i vinduet mappen cd-brænder og klik på "Indsæt" på pop-up-menuen. Windows kopierer filer fra det virtuelle drev til "Filer Klar til at blive skrevet til disk" mappe i Windows Stifinder.

12 Klik på "Brænd disk" knappen lige under Windows Stifinder menulinjen. Vent, mens Windows kopierer filerne fra det virtuelle drev til den tomme disk. Når Windows færdiggør disken, den nye CD skubber fra brænderen drev.


relaterede artikler