Sådan læse PDF-filer i Word

July 19

Sådan læse PDF-filer i Word


PDF-filer er hurtigt ved at blive en af ​​de hurtigst voksende formater til formidling koordinerede oplysninger. PDF-filer er nemme at læse igennem den frie Acrobat Reader, men læser eller redigere dem i Microsoft Word kræver konvertere dem til et andet format, helst DOC eller DOCX, da det er de standardindstillinger, feature-rige formater iboende til Microsoft Word. Der er flere måder at opnå denne konvertering, som regel via online tjenester eller supplerende software.

Instruktioner

1 Kopier og indsæt tekst direkte ind i Word. Dette er en hurtig og gratis metode til at importere PDF tekst i Word. Men vil du miste billeder og tekst formatering, og denne metode vil ikke fungere, hvis PDF er beskyttet mod tekst udvælgelse. Åbn PDF-filen, skal du trykke på CTRL + A vælge alt og CTRL + C for at kopiere teksten. Åbn Word og tryk CTRL + V for at indsætte teksten.

2 Konverter med Adobe Acrobat 7 eller en nyere version. Dette virker kun med den fulde version af Adobe Acrobat, og ikke Adobe Reader. Åbn PDF-filen i Acrobat. Klik på "File" og vælg "Gem som". Under "File Name" vil du se "Gem som type". Klik på drop-down menuen til højre, skal du vælge "Microsoft Word-dokument (* .doc)" og klik "OK" for at gemme.

3 Upload filen til Zamzar og vælge formatet DOC. Zamzar vil konvertere dit dokument gratis og e-maile dig et download link til den konverterede fil. Den gratis tjeneste er begrænset til filer under 100 MB. Hvis din fil overstiger dette, vil du brug for en betalt konto.

4 Konverter filen med ABBYY PDF Transformer. Dette betalt software program fuldt integreret med Microsoft Word, Excel, Outlook og Windows Stifinder til at tillade hurtig, one-knap konverteringer.

5 Åbn din konverterede DOC fil i Microsoft Word til at læse eller redigere den.


relaterede artikler