Gør kalendere i Microsoft Word

July 6

Uanset om det er midt på året og alle de pop-up kalender stande har længe forladt indkøbscenter eller du kan bare ikke finde en generisk rekord-of-dag, der passer til din personlighed, oprette din egen kalender ved hjælp af Microsoft Word. Med Word, har du en masse in-program skabelon muligheder klar til fuldstændig tilpasning. Lav en kalender i Microsoft Word for hver person i din familie eller kombinere alle lejligheder i en til at hjælpe dig altid holde styr på tingene.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på fanen "Filer". Klik på "Ny". Klik på knappen "kalendere" på "Tilgængelige skabeloner" skærm.

2 Dobbeltklik på en af ​​kalender fil-mapper, som "2011 kalendere." Rul gennem skabeloner til rådighed. Hver skabelon er helt foranderligt, så dobbeltklik på en du finde den mest tiltalende. Efter et øjeblik, kalender skabelon åbnes i Word arbejdsområdet.

3 Klik ind i en dato i kalenderen, såsom marts 13. Skriv en lejlighed, såsom "mors fødselsdag." Gentag for at fylde kalenderen med personlige aftaler, helligdage (afhængig af kalenderen skabelon, kan Word har allerede inkluderet de store helligdage), fødselsdage, lejligheder og arbejde arrangementer.

4 Slet et billede inkluderet i kalenderen skabelon ved at klikke på billedet og trykke på tasten "Delete" på tastaturet. Gentag efter ønske.

5 Gør kalenderen helt personlig ved at tilføje dine egne billeder. Klik på "Indsæt" fanen og klik på "Picture" knappen under det. Gå til et billede for at føje til kalenderen og dobbeltklik på den og derefter trække på plads som på toppen. Gentag efter ønske.

6 Tilføj Word lager kunst billeder ved at klikke på "Clip Art" -knappen på fanen "Indsæt". Søg efter et udtryk relateret til kalenderen design eller en bestemt ferie, såsom "påskeæg" eller "græskar", og dobbeltklik på grafikken for at føje den til kalenderen. Shrink det til at passe den dato boksen ved at trykke på "Shift" -tasten, klikke på billedet og trække dets hjørne for at gøre det mindre.

7 Giv kalenderen en farvet baggrund ved at klikke på "Sidelayout" fanen. Klik på knappen "Page Color" under fanen. Klik på et lille farvet firkant og kalenderens baggrundsfarve ændringer.

8 Klik på fanen "Filer". Klik på "Gem som". Skriv et navn til kalenderen filen, og klik på knappen "Gem".