Min MacBook 13 vil ikke vise fjernsyn

August 19

Min MacBook 13 vil ikke vise fjernsyn


Hvis du er i humør til at se tv, mens du er på farten, kan du se et show med din 13-tommers MacBook. Apples MacBook har ikke en indfødt evne til at modtage tv-signaler, så hvis du ønsker at se en direkte udsendelse, skal du få en tredjepart TV-tuner. Du kan også se streaming tv over internettet, eller downloade viser, at du har købt med Apples oprindelige iTunes.

MacBook

Apple producerer to modeller af MacBook, som på datoen for offentliggørelse: MacBook Air, som har en solid-state drive, og MacBook Pro, som kommer med en konventionel harddisk eller en valgfri solid-state-drev. Begge modeller fås med indbyggede stereohøjttalere og 13-tommer skærme, hvilket gør dem egnede til at se fjernsyn.

TV Tuner

Fordi MacBooks ikke har indbygget teknologi til modtagelse af tv-signaler, skal du tilslutte en tv-tuner til at se tv-udsendelser. En tv-tuner indeholder en antenne og kredsløb, der gør det muligt at samle op over-the-air HDTV udsendelser, samt modtage signaler via kabel-tv. Du installerer producentens software til at se og optage tv-programmer, og derefter slutte enheden til en USB-port på venstre side af MacBook.

Online TV Services

Hvis du gik glip af en episode af et tv-show eller en hel sæson, kan du fange op ved at se streaming tv-shows online med en webbrowser, såsom Apples indfødte Safari. Større broadcast og kabelnet giver aktuelle episoder af shows på deres hjemmesider. Du kan også se streaming TV viser gennem websites såsom Amazon, Hulu og Netflix.

Apple iTunes Store

Hvis du ikke har en tv-tuner, kan du downloade og se optaget tv-udsendelser på din MacBook for perioder, hvor high-speed internet adgang er ikke tilgængelig. Du kan downloade episoder eller hele sæsoner af et tv-show fra Apples iTunes Store ved hjælp af den gratis iTunes. ITunes Store bærer en række tv-shows, herunder sitcoms og timelange dramaer. Individuelle episoder og fuld sæsoner, som du køber og downloade er placeret i tv-shows afsnit under Bibliotek i venstre rude i programvinduet iTunes.