Oplysninger om hardware

July 21

Oplysninger om hardware


Computer hardware kan defineres som alle komponenter i en computer, som du fysisk kan røre, føle, hold, eller installere. Alle computere indeholder hardware - og har brug for hardware - for at kunne fungere. Hvis din computer hardware begynder at svigte, vil din computer gå ned. Men hardware ikke handle alene og har brug for både et operativsystem og software til at nå sit sande potentiale.

indvendige arbejdssteder

Bundkortet - ligger inden for din computers tårn - er en afgørende brik af computer hardware. Bundkortet indeholder kredsløb og komponenter, der giver din computer til at køre. Tænk på det som motoren i forhold til en bil. Beliggende i bundkortet er den (central processing unit) chip CPU. Harddisken ligger inden for din computer butikker dine data - såsom filer, programmer, spil osv - på permanent basis. RAM (random access memory) bruges til at hente disse data fra harddisken ved hjælp af CPU, så din computer til at få adgang til filer og data, du har brug for.

Kontrol

Din computer vil være nytteløst, hvis du ikke kunne se hvad du lavede på det, eller manglede evnen til at kontrollere, hvad det gjorde. Den computerskærm kan du få vist computerens funktioner, du anmoder om. CRT (katodestrålerør) og LCD (liquid crystal display) er de to hovedtyper af skærme. CRT-skærme er typisk tungere og større end LCD-skærme. Tastaturet gør det muligt at indtaste kommandoer og indeholder funktionstaster, navigation nøgler og numeriske taster. Musen kan du navigere rundt din skærm. Når pilen af ​​musen er over en ønsket fil på skærmen, skal du dobbeltklikke på den venstre museknap for at åbne den. Den skærm, tastatur og mus handle sammen, så du kan bruge din computer som du har brug for.

Extras

Computere kan have hardware føjet til dem, så du kan tilpasse din enhed til dine egne specifikationer og behov. For eksempel kan du tilføje en printer til din computer, hvis du har brug for at udskrive dokumenter eller sider. Du bør altid udskrive eller backup en kopi af dit arbejde, hvis din computer går ned. Du kan også tilføje eksterne drev - såsom en ekstern dvd eller cd-drev. Nogle computere har allerede disse indbygget. Hvis du ønsker at se film eller tv-udsendelser på din computer, kan du købe højttalere, så du kan høre handlingen.

Operating System

Computerhardware selv ville være ubrugelig uden et operativsystem, der ofte omtales som en "OS". Operativsystemet fungerer som kommunikator mellem hardware og software - eller programmer - placeret i din computer. Uden et operativsystem, ville disse programmer ikke fungere. Windows, Linux og Unix er blot tre typer af operativsystemer. Disse systemer giver din computer til at køre flere programmer på samme tid.


relaterede artikler