Sådan geninstalleres Windows Vista Efter en harddisk crash

July 20

En harddisk nedbrud kan udslette din Windows Vista-installation eller gøre det helt ubrugelig, afhængigt af typen af ​​nedbrud, der opstår. Normalt en ren installation tager sig af enhver resterende problemer, der kan være til stede på grund af harddisken Crash. Dit drev er formateret og Windows Vista er installeret på ren drev.

Instruktioner

1 Placer Windows Vista-installation disk i drevet og genstart computeren. Må ikke køre Windows Vista-disken fra Windows miljø, som du kun ville have adgang til opgraderingen mulighed i dette tilfælde.

2 Tryk på en tast for at starte disken under boot-up. Du ved, hvornår de skal trykke på en tast, fordi meddelelsen "Tryk på en tast for at starte fra DVD" vises på skærmen.

3 Klik på "Næste" og klik på "Installer nu", når den grafiske installation starter.

4 Indtast din produktnøgle, og tryk på "Næste". Hvis din kopi af Windows Vista blev pre-installeret på dit system, kan produktnøglen være på din computer. Ellers nøglen er på emballagen. Læs aftalen Microsoft licens og markere feltet. Klik på "Næste".

5 Klik på "Brugerdefineret (avanceret)" fra listen installationen type.

6 Klik for at vælge harddisken, hvor du vil installere Windows Vista. Klik på "Drive indstillinger" for at få adgang til de avancerede indstillinger for dette drev. Klik på "Format" og "OK" for at formatere drevet og installere Windows Vista på drevet.

7 Klik på "Næste" på hver konfiguration skærm efter den første del af installationen af ​​Windows Vista. Opsæt din brugerkonto, computernavn, opdatere indstillinger og dato og tid for at afslutte installationen.


relaterede artikler