Sådan Helt Fjern en Windows XP partition fra en dual boot med Windows 7

August 12

Sådan Helt Fjern en Windows XP partition fra en dual boot med Windows 7


Det er muligt at lette din overgang til Windows 7 ved at have en computer med både Windows 7 og Windows XP installeret. Dette kaldes en dual boot eller multiboot system. Til sidst, kan du opleve, at du ikke længere behøver installation af Windows XP på alle. Snarere end at installere Windows 7 igen for at slippe af XP, slette alle dine filer i processen, kan du fjerne den partition som indeholder XP og efterlade din Windows 7 partition intakt.

Instruktioner

1 Mærk dine partitioner hvor hver operativsystem er lagret. Hver version af Windows på en dual boot-system kan give forskellige breve til samme partition. For at undgå forvirring senere, omdøbe partitioner. For eksempel, omdøbe partition med Windows XP på det "Windows XP" eller en anden titel, du vil huske. Gør det samme for den partition med Windows 7.

2 Backup dine filer og skabe et system billede, hvis du har brug for at gendanne dine tidligere indstillinger. Selv fjerne XP-partition forlader Windows 7 intakt, kan du senere beslutter, at du ønsker XP tilbage. Lav en sikkerhedskopi af din nuværende opsætning ved hjælp af Windows 7 Backup og gendannelse muligheder.

3 Kopier boot filer fra Windows XP til Windows 7. Åbn Windows Stifinder, mens i din XP-installation. Vælg "Funktioner" fra toppen, derefter "Mappeindstillinger" og derefter "Vis" fanen. Kontroller, at "Vis skjulte filer og mapper" er valgt, og "Skjul filtypenavne for kendte filtyper" og "Skjul beskyttede operativsystemfiler" ikke. Luk dialogboksen. Find Bootmgr filen og Boot mappe i Windows XP og kopiere dem til Windows 7.

4 Indsæt din Windows 7 disk i cd-drevet, og genstart computeren for at starte computeren til disken. På den første skærm, skal du vælge dit foretrukne sprog og klik på "Næste". På den anden skærm, skal du vælge at "Reparer computeren."

5 Brug System Recovery Tools på disken for at få adgang til kommandoprompten mulighed. På den første skærm, skal du vælge din Windows 7 partition, sørg for at "Brug Recovery Tools" er valgt, og tryk på "Næste". På den anden skærm, vil det bede dig om at vælge et opsving værktøj. Vælg "Command Prompt" og kommandoprompten boks vil poppe op.

6 Brug kommandoprompter at afinstallere XP. Skriv hver kommando uden anførselstegn, ramte derefter på Enter-tasten til at indtaste dit indtastede kommando.

Kommandoprompter

7 Skriv "Diskpart" at arbejde med disk partition kommandoer.

8 Skriv "Vælg disk 0" til at arbejde med din harddisk.

9 Skriv "Vælg partition 1" til at arbejde med din Windows XP-partition. Hvis du ønsker at bekræfte partitionsoplysningerne, skriv "Detail partition." Når du er færdig, skal du skrive "Slet partition" for at fjerne Windows XP fra partitionen.

10 Gøre Windows 7 det aktive operativsystem ved at skrive "Vælg partition 2" og derefter "Aktiv" og derefter "Exit".

11 Ret startrækkefølgen ved at skrive "bootrec / fixmbr" og derefter "bootrec / fixboot." Luk kommando boksen og genstart computeren, fjerne Windows 7 disk, før den starter. Din computer vil starte med kun Windows 7, og din tidligere XP partition er tildelte plads, klar til at blive omkonfigureres til din eneste operativsystem.