Hvorfor Dell Laptop er at skrive tal i stedet for bogstaver

January 12

En Dell bærbare computer vil producere tal i stedet for breve fra nogle af sine nøgler på grund af en funktion kaldet "nummer lås." Nummer låsen er en tilstand, som du kan bruge til at producere specielle tegn med tastaturet. Arbejde med nummer lås indebærer at bruge "Fn" tasten for øjeblikkeligt skifte specielle funktioner til og fra.

Number Lock

Den "Num Lock" tasten på en Dell bærbar computer forårsager nogle nøgler til at producere tal i stedet for bogstaver. Disse tal ikke udfører den samme funktion som tallene 1 til 9 som du kan finde løber tværs over toppen af ​​din Dell laptop tastatur. I stedet de producerer specialtegn i forbindelse med den "Alt" tasten. Disse tegn, kaldet "Alt-koder", kan ikke fremstilles nogen anden måde. Når du aktiverer nummer lås, er nogle af dine alfabetiske taster dedikeret til at producere disse symboler, og vil ikke længere producere breve.

Dell Laptop Taltaster

På Dell laptops, kan du finde disse taltasterne der begynder med "M" -tasten og opad til nummeret "9" tasten. Du kan opleve, at antallet er malet enten grå eller blå, men det vil altid være en hævet. Nogle Dell laptops har også simple aritmetiske taster: "P" tasten kan fordoble som "*" tasten, ";" nøglen som "-" tasten og "?" nøglen som "+" tasten. Disse taster tilsammen danner et komplet numerisk tastatur.

Den "Fn" Key

Den "Fn" tasten er placeret på Dell bærbare computere på den nederste venstre side af tastaturet, og er typisk blå. Nøglen står for "Funktion", og når du trykker på den sammen med andre blå taster på tastaturet, kan du ændre computerens konfiguration eller indstillinger. Disse særlige funktioner er repræsenteret på andre taster som symboler, og er altid hævet. Nogle særlige funktioner i Dell laptops omfatter volumenkontrol, dvaletilstand, dual display mode, track pad lås, scroll lock og nummer lås.

Vender tilbage Laptop til Normal

For at tvinge dine nøgler til at handle normalt, bare hold "Fn" -tasten og tryk derefter på "Num Lock" -tasten. Når du slipper "Fn" tasten, vil knapperne på højre side af dit tastatur udskrive breve igen. Du kan også tilsidesætte virkningerne af "Num Lock" tasten helt ved at tilslutte en USB-drevne tastatur i computeren og bruge det i stedet. Du kan finde denne nyttige, hvis din "Num Lock" eller "Fn" nøgler er beskadiget.


relaterede artikler