Installation Error 5 i Spybot

April 3

Installation Error 5 i Spybot


En prisvindende gratis spyware sikkerhed værktøj, Spybot Search and Destroy er en løbende opdateret og stærkt støttet anti-spyware hjælpeprogram udviklet af Safer Networking. Under installationen, kan du støde på en fejl, der annoncerer sig selv som "Fejlkode 5." Denne fejl henviser til en manglende evne til Spybot at overskrive eksisterende filer. Normalt er dette skyldes det faktum, at de stadig er installeret og kører. I andre tilfælde kan det være på grund af de sikkerhedsmæssige tilladelser i Windows forhindrer installationen. Du kan undgå denne fejl ved først at afinstallere eventuelle tidligere versioner af Spybot og derefter lancere installationsfilen med administrative rettigheder, mens i Windows fejlsikret tilstand.

Instruktioner

Afinstaller tidligere versioner af Spybot

1 Tryk på "Windows" og "R" tasterne samtidigt for at åbne en Kør.

2 Skriv "Appwiz.cpl" i din Kør boksen og tryk på "Enter" -tasten. Dette åbner Windows Tilføj \ fjern programmer komponent. Programmerne er opført i alfabetisk rækkefølge.

3 Højreklik "Spybot Search and Destroy" og klik "Fjern". Klik på "Ja" knappen på "Er du sikker på, du vil afinstallere?" Dialogen skærm.

4 Shutdown din computer.

Boot i fejlsikret tilstand og installer

5 Tænd computeren og løbende trykke på "F8" -tasten på tastaturet, når den starter. Dette vil indlæse skærm startindstillinger i Windows.

6 Brug piletasterne på tastaturet til at vælge "Safe Mode", og tryk på "Enter" -tasten. Windows vil lancere i fejlsikret tilstand.

7 Højreklik på Spybot installationsfilen og vælg "Kør som administrator". Følg anvisningerne for at installere og derefter genstarte computeren.


relaterede artikler