Hvordan man gør Symboler i navne i "World of Warcraft"

February 23

På populære og upopulære riger, World of Warcraft har et begrænset antal af tilgængelige navne. En måde omkring dette er at bruge et lignende navn, men med et specialtegn eller symbol til at erstatte en af ​​bogstaverne. Andre spillere kan lide at bruge specielle symboler i navne for at skabe noget mindeværdigt eller entydig. Andre simpelthen foretrækker at bruge specialtegn fra en modersmål.

Instruktioner

1 Der henvises til en udvidet ASCII diagram til at finde det symbol, du vil skrive. Dette er også kendt som ASCII-2 diagram. Du kan finde Udvidede ASCII diagrammer på flere websteder. Når du har fundet det ønskede tegn, nedskrive det trecifrede ALT kode. Dette er normalt skrevet under en kolonne med titlen "December"

2 Open "World of Warcraft". Log ind på din konto og oprette en ny karakter. Vælg din figurs fraktion, race og klasse og konfigurere hans / hendes udseende.

3 Indtast navnet på din nye karakter. Når det kommer til at skrive i den særlige symbol, tryk og hold "ALT" tasten på tastaturet. Med tasten holdes nede, type i 3-cifret ALT kode på det numeriske tastatur på tastaturet. Du kan ikke bruge taltasterne over bogstaverne for at indtaste en ALT kode. Hvis du bruger en bærbar computer, skal du bruge "Fn" funktionstasten for at få adgang til numeriske tastatur funktion. Sekundære funktioner er typisk skrevet på en bærbar computer tastatur med blåt. Ved at trykke på "Fn" -tasten og "NumLk" gør det muligt at bruge det numeriske tastatur. Tryk på "Fn" og "NumLk" igen for at fortsætte med at bruge tastaturet som normalt. Klik på "Accepter" for at oprette din karakter.

TIPS

  • Vær opmærksom på, at hvis din karakter har en eller flere symboler i navn, vil andre spillere har svært ved at skrive den. Dette kan være problematisk, hvis nogen forsøger at sende dig en hvisken eller invitere dig til en gruppe. På den anden side, hvis du foretrækker privatliv og ønsker ikke at modtage så mange uanmodet kommunikation, kan du finde denne gavnlige.

relaterede artikler