Sådan får du High Speed ​​Internet fra Alltel

February 12

Sådan får du High Speed ​​Internet fra Alltel


Hvis du ønsker at få high-speed internet adgang fra Alltel, du nødt til at købe et trådløst internet-kort. Dette kort sættes i en USB-port på computeren og opretter forbindelse til en mobiltelefon netværk. Det bruger så er denne netværksforbindelse til at give dig high-speed internet adgang, uanset hvor du tilfældigvis til at rejse. Der er et par forskellige måder, du kan tilmelde dig denne service fra Alltel, så det er vigtigt at afveje dine muligheder for at gøre den rigtige beslutning.

Instruktioner

1 Brug "Location Finder" funktion af Alltel hjemmeside (se Referencer) for at finde Alltel forhandler nærmeste dig. Du bliver nødt til at købe din Alltel trådløs internetadgang kort på en fysisk placering, fordi det kræver, at du både tilmelde dig en service kontrakt samt aktivere kortet.

2 Overvej længden af ​​din servicekontrakt. Ofte hvis du tilmelder dig for en to-årig kontrakt Alltel vil give dig det trådløse Internet-kort uden beregning. Men betyder det, at du er juridisk forpligte sig til at betale et månedligt gebyr for omfanget af kontrakten. I sidste ende kan det ikke være værd at gratis trådløst internet kort.

3 Vælg mellem et begrænset og ubegrænset plan data. En begrænset plan data begrænser mængden af ​​båndbredde, du kan bruge om måneden. Hvis du overskrider denne båndbredde grænse vil du blive opkrævet ekstra gebyrer per kilobyte af data overført til din computer. Hvis du planlægger at bruge din Alltel high-speed internet-kort ofte, vil du ønsker at købe en ubegrænset data plan, der fra marts 2010 omkring $ 60 per måned.

4 Betal for din Alltel trådløst internet kort. Den Alltel repræsentant, der arbejder sammen med dig vil aktivere kortet og give dig det nummer, den har brug for at ringe for at få adgang til internettet ved høje hastigheder.

5 Sæt kortet i computerens USB-port.


relaterede artikler