Hvordan at slippe af AppleScript fejl

March 22

Hvordan at slippe af AppleScript fejl


AppleScript er et sprog engelsksproget stil programmeringssprog designet til at være let at lære, med en syntaks, der er let at læse: "a. = 10" "sætte en 10" i stedet for denne lette læsningen, kan dog forårsage syntaksfejl til krybe ind AppleScript programmering, som kun visse engelsksprogede kommandoer vil arbejde. AppleScript sprog stammer fra en kombination af centrale sproglige funktioner og kommandoer, der er tilføjet som en del af ansøgningen biblioteker; sporing stien til programmet gennem disse biblioteker er nøglen til at forstå syntaksfejl.

Instruktioner

1 Skriv ned den nøjagtige fejl, der opstod, da du kørte din AppleScript og se den linje, hvor den fandt sted. (Det vil være fremhævet i vinduet Script Editor eller AppleScript Editor). Hvis der er åbenlyse slåfejl eller andre fejl i denne linje, rette dem.

2 Den mest almindelige AppleScript fejl misbruger en maskinskrevet variabel. Hvis din fejl er i form "kan ikke gøre [objekt] i typen [objekttype]," check din programmering for at sikre, at variabel indeholder, hvad du forventer det. Tilføj en linje "return [variabelnavn]" umiddelbart før linjen med fejlen til eksplicit at vise indholdet. Du kan være i stand til at rette fejlen med type tvang: Eksplicit sætte variablen til en bestemt type med kommandoen "sæt variableName til variableName som [type]", hvor typen er "streng", "nummer" eller en anden variabel type.

3 Hvis fejlen er i en AppleScript Tell blok, åbner programmet ordbogen til at kontrollere syntaksen i denne kommando. Vælg "Window"> "Library" for at åbne listen over anvendelsesområder ordbøger, dobbeltklik derefter på det program, du bruger. Søg efter den kommando, du bruger til at kontrollere dens syntaks. Alternativt, hvis du påtænker denne kommando til at blive sendt til et program, sikre, at det er korrekt i en fortælle blok.

4 Se AppleScript Language Guide til at se op korrekt syntaks til interne AppleScript-kommandoer. En korrekt formateret kommando skal bruge syntaksfremhævning at vise kommandoer og søgeord; hvis din kommando fremhæver ord som variabler, der er en god indikation af, at du har skrevet forkert din kommando.


relaterede artikler