Hvad er HP PSC & OfficeJet 3.5?

June 17

Det vanskelige problem med orkestrere dit dokument forberedelse og håndtering bekymringer er blevet lettere med fremkomsten af ​​multifunktionsmaskiner. Diverse opgaver, der engang krævede separate printer, scanner, kopimaskine og telefaxapparater let bliver udført af en alt-i-én enhed, også på tværs af trådløse netværk.

Forkortelser

På forbrugerniveau, mest populære alt-i-én (AIO) enheder kan fungere som enten printer, scanner eller kopimaskine. Denne tre-fold-funktionalitet er forkortet i Hewlett-Packard (HP) nomenklatur under forkortelsen PSC. Enheder, der er udpeget PSC er i stand til udskrivning, scanning og kopiering; producentens medfølgende software for disse anordninger er HP PSC-softwaren og driver pakke.

Identifikation

AIO enheder kommer i en række størrelser og typer. Officejet i enhedens modelnavn angiver enheden implementerer inkjet (snarere end laser) printteknologi. Inkjet-printere gengive billeder meget de måde computerskærme gør, ved at udskrive små, pixel-lignende regioner af farve, der, set under ét, udgør den udskrevne side.

Egenskaber

HP Officejet og PSC-softwaren og driver pakke indeholder en kontrol hjælpeprogram, der gør det muligt meget af enhedens avancerede funktioner. HP Officejet hjælpeprogram giver brugerne mulighed for at tilpasse den globale kopiering, fax og scanning præferencer. Den Officejet-software indeholder også en front-end til HP Solution Center giver adgang til support fejlfinding, en grafisk brugergrænseflade (GUI) viser produkt vedligeholdelse detaljer, information om softwareopdateringer, tredjeparts hjælpeprogrammer til billedredigering og manipulation, og links til købe godkendte leverancer direkte fra producenten.