Sådan Embed en Flash FLV video i et Facebook Fan Page

December 14

Integrere en video i Flash s FLV-format i en Facebook fan side for at give brugerne mulighed for at afspille videoen uden at forlade fanside. Den mest kendte sted at finde FLV videoer er på YouTube, hvis de allerede er indlejret i en webside, hvilket gør udstationering let. Hvis den video, du vil integrere ikke allerede uploadet til en hjemmeside, uploade den til YouTube eller Vimeo og vedhæfte et link til den side, hvor videoen er vært til en stilling på siden Facebook-væg.

Instruktioner

1 Upload video til en gratis video-hosting hjemmeside, såsom YouTube eller Vimeo. Log ind på din konto eller tilmelde dig en ny - for YouTube, bruge Google konto legitimationsoplysninger. Vimeo kan du logge ind med Facebook og uploade videoen til webstedet.

2 Åbn video i din browser inden for sit YouTube eller Vimeo side, når den er uploadet. Dobbeltklik på i browserens adresselinje, højreklik og vælg "Kopier".

3 Log ind på Facebook og navigere til den side, hvor du ønsker at integrere videoen. Klik på knappen "Link" i toppen af ​​muren, højreklikke i feltet og vælg "Sæt ind". Vælg knappen "Vedhæft", skriv en valgfri besked i det tomme felt, der vises, og klik på "Del" for at indlejre FLV video på siden.