Tutorial til IMVU DIV Layouts

February 20

Div layouts er såkaldte fordi div lag placeres over områder, der er udpeget til indhold over store baggrundsbilleder. Adskillige hjemmesider tilbyder pre-made layout til din IMVU profil, der bruger divs og andre grundlæggende HTML. Med disse layouts, kan du tilføje brugerdefinerede indhold, baggrund og organisation til din profil for at skelne det fra basale profiler. Du kan foretrækker disse layouts til de alternative interne ramme layouts, fordi du ikke behøver at oprette websider og uploade dem til en online vært. Alt dit indhold er gemt på din IMVU profil i stedet.

Instruktioner

1 Log ind på din IMVU-konto, og gå til din profil redigering side. Kopier nogen kode i øjeblikket i dine paneler til en tom tekstfil i et program som Notesblok til back-up.

2 Kopier nogen foruddefineret div layout kode fra en hjemmeside ved at vælge og trykke på "Control" og "C" samtidigt på dit tastatur. For at oprette din egen div layout, skal du foretage et stort baggrundsbillede i din grafik editor valg. Layoutet skal omfatte et eller flere områder til tekst og eventuelt navigation tekst, links til andre sider med et billede kort. Du skal derefter manuelt kode dit layout, så din div (r) passer med indholdet områder i dit baggrundsbillede bruger relativ eller absolut positionering.

3 Klik på knappen "Rediger" på enhver tom panel. For eksempel kan du tilføje din kode til din "Om mig" eller "URL" panel. Klik i tekstområdet, og tryk på "Control" og "V" for at indsætte i din kode eller højreklik og vælg "Indsæt". Indstil din panel grænsen til "ingen" og indstille kroppen baggrunden til "transparent" for at gøre div layout problemfri.

4 Klik på knappen "Gem" for at gemme ændringer i din profil. Du kan nu se dit layout. Hvis din div layout omfatter områder dedikeret til visse oplysninger, som du ikke tidligere har tilføjet, kan du tilføje den nu. For eksempel kan du have oprettet en "Om mig" boks, og du kan kopiere den kode, der tidligere var i "Om mig" panel til området i din div layout kode, der svarer til dette panel.

TIPS

  • Mens pre-made layouts allerede har uploadet billeder til en hosting site som Photobucket eller ImageShack, bliver du nødt til at uploade dit billede (r) til et sådant sted selv hvis du opretter dit layout fra bunden.
  • Flyt eventuelle andre paneler til venstre på panelet, hvor du indsætter din kode for at bevare deres indhold.
  • Mange div layouts omfatter navigation baseret ud af grafikobjekter. Billede maps skabe links til små områder, som regel rektangler, af billedet. Når du arbejder med dit eget billede, kan du bruge et billede mapping værktøj til at oprette din navigation.
  • Du kan redigere kode i programmer såsom Notepad før indsætte det i din IMVU profil.
  • Hvis du opretter divs forhold til eksisterende knapper eller links, kan dine besøgende ikke være i stand til at klikke disse links. Undgå overlappende divs.