Sådan Set Up Grandstream

December 30

Voice over Internet Protocol (VoIP) emulerer en fastnet telefon forbindelse ved hjælp af internettet. VoIP-tjenester som VoIPtalk levere specialiserede enheder og software til VoIP telefon brugere. De Grandstream modeller af VoIP enheder bruger VoIPtalk netværket til at give brugere adgang til VoIP taletjenester. Opsætning af en Grandstream enhed lader enheden nå VoIPtalk netværket korrekt og konfigurerer netværket og enheden til at levere de relevante ydelser og sikkerhed for enheden.

Instruktioner

1 Hook din Grandstream enhed op til et LAN (Local Area Network) med en internetforbindelse ved hjælp af et Ethernet-kabel. Hvis din Grandstream enhed er en Budgetone model, tryk på "Menu" valgmulighed efterfulgt af "DOWN" og til sidst "Menu" igen. Skriv ned IP-adressen vises på enheden. Hvis din Grandstream enhed er en HandyTone model, trykke den primære knap på enheden og ringe "2." Skriv ned IP-adressen på enheden.

2 Start en webbrowser ved hjælp af en pc med adgang til internet. Indtast enhedens IP-adresse i adresselinjen, og derefter hit "Enter" tasten for at hente enhedens hjemmeside. Vælg "Password Login" feltet og skriv "admin". Klik på knappen "Log på".

3 Klik den radiale knap med "DHCP" i afsnittet "IP-adresse". Skriv en ny adgangskode til brug under log-on i afsnittet "Admin Password".

4 Skriv din VoIPtalk bruger-id i både "SIP UserID" og "Godkend ID" tekstfelter. Skriv "voiptalk.org" i "SIP server" tekstfeltet. Skriv din VoIPtalk adgangskode i "Godkend Password" tekstfeltet.

5 Klik på den radiale knappen for "Ja" i kategorien "SIP Registration". Klik på den radiale knappen for "Nej" i kategorien "Afmelde på Reboot". Skriv "3" i "Registrer Udløb" kategori område. Klik den radiale knap med "Via SIP INFO" i kategorien "Send DTMF".

6 Klik på "opgradering" nederst i indstillingsvinduet. Klik på "Genstart" ved siden af ​​knappen "opgradering" for at genstarte VoIP-enhed med den nyligt konfiguration setup.

TIPS

  • Skift din VoIP og login passwords regelmæssigt for at undgå mulige sikkerhedsrisici.

relaterede artikler