Sådan fjernes NetZero Fra Windows XP

February 26

Sådan fjernes NetZero Fra Windows XP


NetZero er en internetudbyder, eller internetudbyder, der giver brugerne gratis dial-up-adgang til internettet. NetZero brugere installerer proprietære NetZero software på deres computere for at aktivere tjenesten. Hvis du beslutter at stoppe med at bruge NetZero, kan du afinstallere NetZero fra din Windows XP-computer ved hjælp af "Tilføj / fjern programmer" funktion i kombination med yderligere trin.

Instruktioner

1 Klik på "Start> Indstillinger> Kontrolpanel." Dette åbner Kontrolpanel.

2 Dobbeltklik på "Tilføj / fjern programmer" ikonet i Kontrolpanel. Dette åbner Tilføj / fjern programmer.

3 Klik for at vælge "NetZero" ikonet på listen over installerede programmer. Klik på knappen "Tilføj / fjern". Dette åbner et bekræftelsesmeddelelsen vindue.

4 Klik på "OK" i bekræftelsen prompt vindue for at lukke vinduet, og klik derefter på knappen "OK" i Tilføj / fjern programmer-vinduet for at lukke det. Klik på "Luk" knappen for at lukke Kontrolpanel.

5 Klik på "Start> Programmer> Indstillinger> Windows Stifinder." Dette åbner Windows Stifinder.

6 Dobbeltklik på "Programmer" ikonet mappe i ruden i venstre side navigation. Dette udvider listen over installerede programmer.

7 Klik for at vælge "NetZero" mappe ikonet i listen over installerede programmer, og tryk derefter på "Slet" for at slette mappen og dens indhold. Luk Windows Stifinder.

8 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet for at åbne vinduet Denne computer, og dobbeltklik derefter på "Netværk via modem" ikonet.

9 Klik for at vælge "NetZero" ikonet og tryk derefter på "Slet" -tasten. Genstart computeren for at fuldføre processen.


relaterede artikler