Typer af Modem Hastigheder

May 10

Modemhastigheder spænder fra 300 bits per sekund til 56,6 kilobit per sekund. Disse hastigheder omfatter ikke de højere båndbredder, som DSL og kabelmodem er i stand. Bredbånd modemer, der er teknisk routere designet til at bruge en bestemt protokol, anvender forskellige teknologier til at sende og modtage data.

Hvad Baud Mean?

Baud refererer til dataoverførselshastighed på som en dial-up modem er i stand. Båndbredde og baud betyder det samme.

300 Baud Modem

De første modemer, der blev tilgængelige for den gennemsnitlige bruger transmitteret med en hastighed på 300 bps. Tre-hundrede-baud modemer blev brugt i USA og andre udviklede lande i en kort periode. Teknologien stadig finder anvendelse uden for USA.

2400 Baud til 9600 baud modemer

Det var de modemer, der erstattede de 300 baud, der ville være blevet brugt til at oprette forbindelse til den nu hedengangne ​​onlinetjeneste Compuserve. Der var en omfattende hastighed forbedring i forhold til 300-baud modem med fremkomsten af ​​2400 bps og 9600 bps. Som computerteknologi udvidet og flere data blev sendt over online-tjenester og opslagstavler systemer (lokale opkald-med tjenesteydelser, der var forløberen for den moderne brug af internettet), brugere nødvendige modemer, der var i stand til at overføre data endnu hurtigere.

14.4k og 28,8 KB modemmer

Disse modemer blev anset for at være den første "high-speed" modemer. De forbedret på de 9600 modemer ved hjælp af data komprimering. De modemer dukkede omkring samme tid online-tjenester såsom Prodigy, AOL og Compuserve var begyndt at tabe terræn til internettet.

33.3K og 56.6K Baud modemmer

Det er de to højeste modemhastigheder i brug, og de begrænsninger af den teknologi, der bruges til at transmittere voice data over telefonlinjen betyder det ikke er muligt at have en dial-up modem forbindelse til en anden computer med en højere hastighed end 56K.

Modem Speed ​​Faktorer

Den mest almindelige faktor, der påvirker, hvor hurtigt en overførsler modem data og kvaliteten af ​​de modtagne oplysninger er støj på linjen. Hvis modemet ikke med succes kan forhandle en forbindelse med en højere hastighed, skifter til en lavere. Forhandlingsprocessen opstår, når modemet først tilsluttes et andet modem. En telefonlinje med lidt støj resultater i de bedste modem hastigheder. Selvom de nyeste modemer er 56.6K, transmission sats er altid lidt lavere end denne sats. DSL-modem bruger telefonlinjer, men de sender digitale data over stregen ved en højere frekvens end de frekvenser, der anvendes af telefonen ledninger til talekommunikation.


relaterede artikler