Hvad er KPA en måling af?

January 19

Enheden repræsenteret ved bogstaverne kPa kilopascal, en sub-måling af pascal (Pa) enhed. Den Pascal enhed anvendes primært til at måle tryk, eller stress, selv om den også kan anvendes til at måle Youngs modul samt trækstyrke. Youngs modul er en måling af stivhed i elastiske materialer, mens trækbrudstyrke måler den maksimale spænding, som et materiale kan modstå, før det begynder at trække. Kilopascal bruges til at måle volumen højere enhed end den enkelte Pascal enhed.

History of Pascal Unit

Den Pascal enhed blev opkaldt efter Blaise Pascal, der praktiseres matematik, filosofi og fysik og var også en opfinder og forfatter. Blaise Pascal navn blev givet til navnet på den enhed, sammen med en programmeringssprog og Pascals lov, som en honorær dedikation til hans videnskabelige resultater.

En Pascal

En enkelt Pascal enhed er en newton per kvadratmeter, hvilket er en kraft pr areal måling type. Pascal anvendes til barometertryk aflæsninger. Ligningen for en enkelt pascal, som er skrevet som 1 Pa, er 1 Newton / meter kvadreret, eller 1 kg over meter multipliceret med sekunder potens.

Kilopascal (kPa)

En kilopascal, efter logisk fra præfikset "kilo", der betyder "tusind", betyder tusind pascal. Derfor, for at konvertere en pascal til en kilopascal, dividere antallet af pascal med tusind. For eksempel to tusinde fem hundrede pascal lig 2,5 kilopascal.

Brug af kPa

På grund af den øgede størrelse med en kilopascal, ville du typisk bruger kPa skala med større pressede elementer. For eksempel vil trykket af en cykel dæk måles i kPa, da dette kræver en stor mængde af tryk.