Sådan Konverter Napster sange til MP3

May 29

Sådan Konverter Napster sange til MP3


Napster er en af ​​de mest berømte musik fildelingsprogrammer. Dette program blev grundlagt i 1999 af en universitetsstuderende at give studerende mulighed for at dele musikfiler. Væsentlige, Napster skaber et stort netværk for alle at uploade og downloade forskellige musikfiler. Fordi Napster giver brugerne mulighed for at uploade indhold, er Napster filerne ikke standardiseret på nogen måde. Det betyder, at brugerne kan uploade lydfiler i flere forskellige formater, herunder WAV, MP4, AAC, eller WMA. Da du kan downloade en række filtyper, kan du ønsker at konvertere dem alle til MP3 for nemheds skyld og kompatibilitet.

Instruktioner

1 Download og installer programmet iTunes. Dette vil give dig mulighed for at konvertere mange almindelige lydfiler til MP3-format. Se "Ressourcer" nedenfor for et link til en gratis download af programmet iTunes.

2 Åbn iTunes. Opret en ny spilleliste i iTunes, så du kan holde styr på de filer, du vil konvertere. Du kan kalde det "Napster filen" eller noget lignende. For at gøre dette, klik på "Plus" ikonet placeret i nederste venstre hjørne af ansøgningen.

3 Træk alle Napster musikfiler, du ønsker at konvertere til iTunes afspilningsliste, du lige har oprettet. Typisk vil dine Napster filer blive gemt i en enkelt musik mappe på din computer. Åbn denne mappe og vælge de sange, du vil konvertere. Med både iTunes og musikken mappe vises på din computer, skal du trække filerne fra mappen i iTunes.

4 Sæt dine kodningsindstillinger i iTunes. iTunes giver dig mulighed for at indkode filer i forskellige filtyper, herunder MP3. For at gøre dette, skal du klikke på "iTunes> Indstillinger" og vælg derefter "Import Settings". Vælg "MP3 encoder" i menuen drop-down, og klik derefter på "OK".

5 Fremhæv alle sangene i spillelisten og højreklik. Vælg "Opret MP3-version" fra drop-down menuen og alle dine sange vil blive konverteret til MP3-filer.

TIPS

  • Pas på Napster-filer, der ikke bærer et fælles lydfil forlængelse.