Hvordan kontrollerer jeg en computer Complete History?

July 11

Hvordan kontrollerer jeg en computer Complete History?


At holde styr på historien på din computer er en vigtig måde at overvåge brugen, især hvis du har børn i hjemmet, der får lov til at være på internettet. Overvågning hvor de har været, og hvilke websteder de har set er en måde at sikre, at de er sikre. Der er også software til rådighed, der kan kontrollere historien om noget, der er blevet gjort på din computer, herunder downloads og genstande, der er gemt på din harddisk.

Instruktioner

1 Klik på den webbrowser, der er installeret på din computer. Mange mennesker bruger Internet Explorer eller Mozilla. Browseren åbnes.

2 Klik på knappen for "History". Afhængig af din browser, kan det være placeret i et andet sted. For Mozilla, det er midt fane på toppen af ​​skærmen. For Internet Explorer, er det på den venstre side.

3 Klik på den indstilling, du gerne vil se. Du kan se alle historie på én gang, se de steder, der senest har været besøgt, eller se en liste over faner, der har været åbne.

4 Klik på Start nederst til venstre på skrivebordet på din computer. Klik på Programmer, Tilbehør, Systemværktøjer og Disk Clean Up, som vil fortælle dig, hvis der har været emner, der er gemt i de midlertidige internetfiler. Klik på midlertidige internetfiler og så vil du se muligheden for at se filerne. Visning disse filer vil tillade dig at se noget, der er blevet hentet til computeren.

5 Download software, der kan spore din computers historie, herunder besøgte websteder, software, der bruges og filer hentet. Snapshot Spy markedsføres over for dem, der søger at overvåge, hvad deres børn laver. Soft aktivitet overvågning software kan se hele dit netværk, hvilket gør den velegnet til arbejdsgivere, der ønsker at observere medarbejder aktivitet. Spies Online kan overvåge aktiviteten og taster, at brugeren har gjort (se links i Ressourcer til alle disse.)

6 Klik på overvågning software, som du har installeret for at kontrollere hele historien om noget, der er sket på computeren.


relaterede artikler