iTunes 9.0 Kan ikke se Speaker Selector Bar

April 10

iTunes 9.0 Kan ikke se Speaker Selector Bar


iTunes 9.0 er en version af den allestedsnærværende audio software bruges af millioner, der ejer en iPod, iPhone eller iPad. Apple tilbyder en løsning til trådløs lyd og video transmission i hele hjemmet, kendt som AirPlay. Denne protokol spænder mange enheder, herunder AirPort Express og AirPort Extreme. Men hvis en eller flere af disse enheder ikke er konfigureret korrekt, eller er off-line, vil du ikke se højttaleren vælgeren nederst i iTunes, så du kan vælge, hvilke højttalere er tjent med AirPlay-enheden.

Konfiguration

AirPlay-enheder skal konfigureres via medfølgende software. Dette giver dig mulighed for at indstille, hvordan enheden er parret til dit trådløse netværk. I de fleste tilfælde er AirPlay-enheder blot tilføjet til dit eksisterende trådløse netværk, modtager data fra din primære computer så sender det videre til dit stereoanlæg. Hvis enheden er korrekt konfigureret, vil du se ikke kun grønt lys langs rygsøjlen af ​​enheden, men en rektangulær højtaler vælger ikon i nederste højre hjørne af skærmen.

Ledningsføring

AirPlay-enheden kan fungere ved hjælp af en kablet eller trådløs opsætning. I de fleste tilfælde er alt, hvad der kræves for initialiseringen er at tilslutte den direkte til din trådløse router. Efter den indledende opsætning er fuldført, kan du frakoble enheden fra væggen og modemet, lokalisere det, hvor det giver den letteste adgang til ledninger til stereo. For hurtigere og potentielt mere pålidelig drift, har du mulighed for at holde enheden tilsluttet routeren under driften.

Black and Blue

Når man ser for ikonet udvælgelse højttaler, kan enheden være sort eller lyse blå. Denne forskel beskriver ved et hurtigt blik hvilke højttalere iTunes tjener. Enhver tid, at der dit musikbibliotek deles i AirPlay, ikonet bliver elektrisk blå. Hvis kun computerens højttalere er i drift, ikonet er sort eller mørk grå. Hvis begge er brugt, ikonet forbliver blå. I begge tilfælde AirPlay er on-line og funktionelle, eller ikonet ville mangle helt.

Trådløs forbindelse

Nogle gange problemet med en manglende AirPlay-ikon har at gøre med din trådløse forbindelse, snarere end et setup problem med selve enheden. I dette tilfælde, skal du reparere eller gendanne forbindelsen. Dette gælder også, hvis du finder nogen sekundære computere eller Apple IOS enheder undlader at vise AirPlay logoet. Re-indstilling AirPlay-enheden ved at trykke den lille reset-knappen på ryggen af ​​enheden normalt løser dette problem efter re-boot er færdig.


relaterede artikler