Sådan får min bærbare computer til Læs en Blu-Ray PS3 spil

June 19

Videospil skabt til PlayStation 3 spillekonsol kommer på Blu-ray-diske. Hvis du ønsker at se indholdet af en PS3 Blu-ray spil disk ved hjælp af din bærbare computer, skal du have en Lite-On DH-401S Blu-ray-drev installeret. Den Lite-On DH-401S Blu-ray-drev er den eneste enhed, der kan læse PS3 spil diske. Enheden læser skiverne som datadiske; det ikke giver dig mulighed for at spille de spil på din bærbare computer. Du kan tilslutte en Lite-On DH-401S Blu-ray-drev til din bærbare computer via en SATA USB optisk drev adapter.

Instruktioner

1 Tilslut SATA USB-adapteren til "SATA Power" og "SATA data" slots på bagsiden af ​​Lite-On DH-401S Blu-Ray-drev. Dernæst tilsluttes den strømforsyning, der fulgte med SATA USB-adapter til en strømkilde og indsætte Molex-kablet i power slot på bagsiden af ​​SATA USB adapter.

2 Tilslut USB-kablet på SATA USB-adapter til din bærbare computer. Du vil se en meddelelse i nederste højre side af skrivebordet, når Windows 7 installerer de nødvendige enhedsdrivere.

3 Sæt en PS3 Blu-ray spil disk i Lite-On DH-401S Blu-Ray-drev. Din bærbare computer vil nu begynde at læse data på PS3 Blu-Ray spil disk.

4 Klik på "Åbn mappe for at vise filer" mulighed for at se indholdet på PS3 Blu-ray spil disk.

TIPS

  • Vis vejledningen, der fulgte med SATA USB-adapter for yderligere oplysninger om, hvordan du tilslutter den til et optisk drev.
  • Du kan ikke afspille PS3 spil på din bærbare computer.