Sådan ændres Policy Begrænsning for en adgangskode

May 3

Oprettelse af en adgangskode til din computer er ikke altid en garanti for sikkerhed. Mens en stærk adgangskode vil afskrække potentielle informations- tyve, kan disse stadig være revnet. Men sikkerhedsmæssige hounds behøver ikke bekymre dig: Du behøver ikke at købe dyre krypteringssoftware til yderligere at sikre din maskine mod nysgerrige blikke. Ved at ændre din adgangskode politiske restriktioner, kan du tilføje endnu et lag af forsvar til din maskine eller tilpasse din adgangskode brug til dine behov.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen nederst på skærmen. I feltet Søg, der vises sammen med listen over programmer på computeren, skriv "secpol.msc." Søgningen finder Lokal sikkerhedspolitik på computeren. Det vil blive mærket "secpol."

2 Klik på "secpol."

3 Dobbeltklik på "Konto Politikker" i det vindue, der åbnes. Vælg derefter "Password Policy." Hvis du vælger denne mulighed vil vise en liste over password-politik indstillinger, herunder en mulighed for at skræddersy din adgangskode for at opfylde komplicerede krav og evnen til at specificere en minimumslængde for adgangskoder. Vælg hvilken politik indstillinger, du foretrækker, uanset om du tweaking dit system for sikkerhed eller til brugervenlighed.


relaterede artikler