Hvem er satellit internet Carriers?

May 1

Satellit Internet luftfartsselskaber er virksomheder, der leverer internettjenester til eksterne brugere ikke kan få adgang til andre forbindelser til internettet. I stedet for en bredbåndsforbindelse eller DSL-forbindelse, mennesker, der lever i out-of-the-way steder kan modtage Internet via to-vejs satellit-udsendelse.

Flere Satellit Internet Carriers

Hughesnet, et datterselskab af Hughes Corp., der ejer sine egne satellitter, otte fra november 2006 til transmission internettjenester til hjemmet og mindre virksomheder, der ikke kan modtage internettet nogen anden måde. Andre bærere omfatter WildBlue, Starbrand, Skycasters og IPInternational, med satellittjenester til boliger, virksomheder, regeringen og militæret.

Two-Way Dish

I modsætning til satellit-tv, satellit internetforbindelse består af en to-vejs signal, som kræver en tekniker til at kalibrere. Fordi oplysninger overføres begge veje, op og ned, kalibrering af dette udstyr kræver tekniker certificering i flere fad og modtager typer.

Brugere

Folk, der bor i fjerntliggende områder eller i land eller landdistrikter indstillinger ikke har evnen til at opnå internettjenester via en digital subscriber line (DSL), en bredbåndsforbindelse kabel eller T-1 linjer. Forældede telefonlinjer bidrage til at bremse eller dårlige internetforbindelser med hastigheder på i bedste 28 kilobyte per sekund, men mere som 9 kbps. De fleste ivrig internetbrugere vælger satellit-tjeneste til at fremskynde internetforbindelser.


relaterede artikler