Hvordan læser jeg eksterne harddiske?

October 18

Eksterne harddiske er fremragende enheder til sikkerhedskopiering af din computer, overførsel af store filer fra en computer til en anden og udvide dine samlede evner opbevaring. De fås i 3,5-tommer og 2,5-tommers harddisk versioner. Den væsentligste forskel mellem de to er, at de 3,5-tommer modeller kræver en ekstern strømkilde, mens de 2,5-tommer versioner ikke. Eksterne harddiske oftest oprette forbindelse til en computer via et USB-interface.

Instruktioner

1 Sæt din eksterne harddisk i en ledig stikkontakt. Hvis du bruger en 2.5-tommer model, er dette trin ikke nødvendigt.

2 Tilslut det medfølgende USB-kabel til den eksterne harddisk og en ledig USB-port på computeren. Din computer vil sandsynligvis genkende den nye eksterne harddisk som en "lagerenhed" automatisk. Hvis dette ikke sker, skal du muligvis installere drivere til det at blive anerkendt. Den nødvendige driver software vil blive inkluderet med din eksterne drev.

3 Åbn "Denne computer", hvis du bruger en pc eller "Diskværktøj", hvis du bruger en Mac. Derfra skal din nye eksterne harddisk vises med enten et nyt drevbogstav, såsom "E:" eller det vil vise det navn, var på forhånd tildelt eksternt drev. Hvis du ikke kan få adgang til din eksterne harddisk derfra, er det sandsynligt på grund af en software eller formatering problem. Hvis det ikke viser det nye drev på alle. Det kan også være et hardwareproblem, såsom en dårlig kabel, dårlig USB-port eller døde harddisk.

Fejlfinding

4 Opdaterer software, der fulgte med din eksterne harddisk. For at gøre dette, vil du kræve adgang til internettet. Software har ofte en mulighed for at udføre en automatisk opdatering. Se vejledningen, der fulgte med dit drev for at finde de korrekte opdatering procedurer.

5 Kontroller formatet af drevet. Eksterne harddiske er ofte præ-formateret i format eller FAT32 format NTFS. Hvis din computer er at have svært ved at læse det aktuelle format på din eksterne harddisk, kan du nødt til at omformatere det. Dermed vil dog fjerne alle data, der findes på drevet.

6 Kontroller USB-forbindelsen. Hvis forbindelsen mellem drevet og USB-porten på din computer ikke er placeret korrekt, kan det resultere i en manglende læse harddisken. Dette kan også forekomme, hvis du har en dårlig USB-port. Prøv alle tilgængelige USB-porte på computeren, eller tilslut en anden funktionel USB-enhed for at sikre det er ikke en havn problem.

7 Kontroller forbindelsen strømforsyningen (gælder kun med 3,5-tommers eksterne harddiske). Hvis harddisken ikke får tilstrækkelig strøm, kan det resultere i en manglende læse eller genkende drevet.

8 Kontroller indikatorlamperne på den eksterne harddisk. Eksterne harddiske kommer med lys, der viser, når drevet er i brug. Hvis du tilslutter eksternt drev til din computer, og du ikke se nogen lys på, og du hører ingen lyd kommer fra drevet, er det sandsynligt, at den eksterne harddisk selv er død.