Facebook Tekst Tricks

December 25

Facebook forbyder HTML og scripts, så brugerne er begrænset i, hvordan de kan udtrykke sig i samtaler med venner. Alligevel er der måder at lege med almindelig tekst. Du kan føje nyhed til dine statusser, chat og brugergrænseflade med en tekst trick eller to.

Vendt, omvendt og Upside-Down Tekst

Du kan simulere ændre udseendet af almindelig tekst ved hjælp af fri tekst værktøjer online. Der er forskellige måder at manipulere tekst til Facebook eller andre steder. Du kan slå bogstaver på hovedet eller bytte om på rækkefølgen af ​​bogstaver i hvert ord. Eller du kan rotere hele ord eller sætninger ved 180 grader, så de ser vendt. For eksempel i SunnyNeo.com, indtast din meddelelse i felt, skal du klikke på "Løs det," markere vendt tekst og kopiere og indsætte det i din Facebook-status, chat eller en besked vindue.

Karakter Symboler

De fleste Facebook-brugere ved, hvordan man bruger standard humørikoner - men ikke alle ved, at du kan bruge symboler foruden de understøttede humørikoner. I modsætning til Facebook smileys, disse er teknisk teksttegn, ikke grafik. Du kan indsætte dem direkte i din Facebook-status, hvis du kender Alt koder for de tegn, du vil bruge til at bruge Alt-koder, tænde for Number Lock i det numeriske tastatur på dit tastatur, skal du trykke på "Alt" tasten og decimal kode for det symbol, du vil bruge. For eksempel, at påberåbe sig hjerte symbol, tryk på "Alt" og nummeret 3. Vent et øjeblik for symbolet vises. Du kan også åbne Tegnoversigt i Windows, vælge en skrifttype og gennemse sin kategori "Unicode subrange" for symboler. Du kan bruge symboler i Facebook statusser, chat og private beskeder.

fancy tekst

Facebook understøtter snesevis af sprog. Nogle af disse er sjovere end noget andet, såsom "Pirate" sprog. Tænde pirat tungen vil ændre menuen "Hjælp" til "Mayday" og "Info" bliver "Kaptajn Log". For at ændre sprog, skal du klikke på "Home" på menuen, klik på "Kontoindstillinger" og derefter klikke på "Rediger" ud for "Sprog." Vælg "English (Pirate)." Du kan også vælge andre fancy sprog stilarter såsom "lingua latina" for latin eller "English (på hovedet)" for hovedet tekst display. Bemærk, at ændre din Facebook-konto sprog kan gøre det vanskeligt for dig at navigere rundt på webstedet.

ASCII Art

ASCII kunst er er brugen af ​​tegn og symboler til at skabe billeder. Facebook kan vise ASCII kunst siden kun normal tekst er brugt. Du kan lave dine egne billeder ved at eksperimentere med bogstaver, tal og symboler på tastaturet, eller ved at bruge ekstra karakter symboler tilgængelige i Windows Tegnoversigt. Men en hurtigere måde at gøre det er at kopiere og indsætte færdige Facebook ASCII kunst, som du kan finde i forskellige Facebook-bruger blogs. Ved kopiering tekstbaserede billedsprog ind i din status, kontrollere resultatet omhyggeligt. Nogle illustrationer, der er ikke arrangeret specielt til Facebook kan være forvrængede.