Sådan bruges regneark & ​​grafer

November 3

Sådan bruges regneark & ​​grafer


Regneark og grafer viser forholdet mellem flere stykker information i et visuelt format. Regneark, grafer og diagrammer kan være nyttige værktøjer til at spore progression eller forholdet mellem information over tid i en præcis måde. Derudover kan du bruge en indbygget formel for regneark eller oprette forskellige farver og stilarter for grafer. Programmer såsom OpenOffice Calc, Apple Numbers og Microsoft Excel giver brugerne mulighed for at skabe brugbare, tilpasningsdygtige grafer og regneark.

Instruktioner

Regneark

1 Sorter oplysninger og data. Regneark giver dig mulighed for at sortere data efter flere kriterier. I Excel, markere dataene i regnearket, skal du gå til "Data" på menulinjen, og klik på "Sorter". I OpenOffice Calc, "Sort" er også under menuen "Data".

2 Udvikle en postliste for brevfletning eller etiketter. Skriv overskrifter i den første celle i hver kolonne. Indtast for eksempel "efternavn", "Fornavn" og "adresse". Indtast kontaktoplysninger for hver under overskrifterne.

3 Brug en formel. Regneark programmer har mange indbyggede formler fra beregning af afskrivninger på simpel addition. Fremhæv den celle, hvor du vil se løsningen. I OpenOffice Calc eller Microsoft Excel, skal du klikke på "Indsæt Funktion" i menulinjen for at vælge fra en liste af muligheder.

4 Bruge en skabelon. Der er mange regneark skabeloner til rådighed for din brug, såsom tidsplaner og budgetter. Søg efter gratis skabelon downloads fra den officielle hjemmeside til din regnearksprogram. Disse skabeloner inkluderer formatering funktioner og formel muligheder.

5 Opret grafer og diagrammer. Importer dine regneark data i flere typer af grafer, herunder line grafer, cirkeldiagrammer og søjlediagrammer. I OpenOffice Calc, klik på "Indsæt" fra menulinjen, og vælg "Chart". I Microsoft Excel, skal du trykke på "F11" skabe en instant diagram. Højreklik på diagrammet for at tilpasse formateringen.


relaterede artikler