Sådan oprettes en Multi Side dokument i Publisher

March 14

Microsoft Office Publisher er en software, der kan bruges som et værktøj til at designe brochurer, flyers, nyhedsbreve og visitkort; skabe tekstbehandlingsdokumenter, marketing værktøjer og websteder; og offentliggør hjemmesider på internettet. Publisher har mange skabeloner og guider, der hjælper brugere gennem processen med at oprette dokumenter og skræddersy dokumenter til de behov hos brugeren. Du kan lave et flersidet dokument i Publisher ved enten duplikatorer sider, tilføjer blanke sider, eller tilføje sider med tekstbokse på hver side. Tilføjelse sider med tekstbokse på hver side vil spare dig for en masse tid fra at tilføje tekstfeltet til hver side manuelt. Udnytte muligheden blanke sider er normalt for oprettelse af sider, der vil have tekst indsættes fra klippebordet.

Instruktioner

Sådan oprettes en Multi Side dokument i Publisher

1 Åbn Publisher ved at dobbeltklikke på den Publisher Icon.

2 Gå til rullemenuen Filer, og klik én gang på ny.

3 Gå til pull-down menuen Indsæt. Klik på det.

4 Klik en gang på side. Indsæt Side vindue vil poppe op.

5 Indtast det antal sider, du vil føje til dit dokument i rektanglet til højre for Antal nye sider. Dit dokument vil altid begynde med en side. Du bliver nødt til at tilføje flere sider, efter den oprindelige.

6 Klik inde i lille kreds foran Før aktuelle side eller Efter aktuelle side afhængigt af om du ønsker at tilføje de sider før eller efter den oprindelige side. Du vil ikke være i stand til at klikke på dem begge.

7 Kig på tre valg under Indstillinger. Valgmulighederne er Indsæt blanke sider, Indsæt en tekstboks på hver side, og Dupliker alle objekter på siden (du vil have mulighed for at indsætte et sidetal inde i rektanglet til højre for denne mulighed). Hvis du vil indsætte alle blanke sider, og klik inde i lille kreds foran Indsæt blanke sider. Hvis du vil indsætte en tekstboks på hver side, og klik inde i lille cirkel foran Indsæt en tekstboks på hver side. Hvis du vil dublere alle objekter på en bestemt side, og klik inde i lille kreds foran Duplicate alle objekter på siden. Du vil derefter nødt til at skrive et nummeret på den side, du vil dublere inde rektanglet til højre for Duplicate alle objekter på siden.

8 Klik på OK. Dine sider vil blive tilføjet til dine dokumenter.


relaterede artikler