Sådan Tilmeld dig DressUpMix

May 10

Mens de fleste hjemmesider begrænser medlemskaber til teenagere eller voksne, andre specifikt appellerer til yngre brugere, der tilbyder alderssvarende indhold og social interaktion. Dress Up Mix henvender sig primært til brugere fra syv til 21 år. Hjemmesiden giver unge børn interesseret i mode en kreativ afsætningsmulighed til at manipulere stilarter for online avatarer, spille spil, samt socialisere med hinanden. Selvom kjole op Mix tillader registrering af børn, er det en god idé for både forældre og børn til at diskutere Internet sikkerhed før du tilmelder dig.

Instruktioner

1 Klik på "Registrer" linket i tegnet i boksen på venstre side af hjemmesiden.

2 Indtast dit ønskede brugernavn, adgangskode, e-mail-adresse, fornavn og efternavn, fødselsdag, køn og oprindelsesland.

3 Markér feltet "Join Newsletter", hvis du ønsker at abonnere på Dress Up Mix nyhedsbrev. Bemærk, at hjemmesiden ikke angiver hyppigheden af ​​deres nyhedsbrev.

4 Løs og indtast værdien for den aritmetiske problem.

5 Klik på "Send". Du vil blive ført til en velkomst side og instrueres i at kontrollere, og klik på linket i din e-mail for at gennemføre registrering af din konto for fuld adgang.

6 Åbn din e-mail og klik på aktiverings linket i kjole op Mix bekræftelsesmail. Denne e-mail vil også indeholde dit brugernavn og password.


relaterede artikler