Sådan oprettes e-mail signaturer med billeder

March 30

Med Microsoft Outlook, kan du oprette en e-mail signatur, der vises i bunden af ​​hver e-mail, du sender ud. Denne signatur indeholder normalt tekst, men du kan tilføje din egen personlige flair ved at indsætte et billede til det så godt. Muligheden for at tilføje et billede til signaturen er ikke umiddelbart indlysende, og i virkeligheden, er du nødt til at vide, hvor du skal klikke på "Opret Signatur" dialogboksen for at aktivere den.

Instruktioner

1 Load Outlook ved at klikke på "Start", skrive "Outlook" i søgefeltet, og derefter klikke på "Outlook" resultat, der vises.

2 Gå til "Indstillinger" dialogboksen ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Indstillinger".

3 Klik på fanen med titlen "Mail Format."

4 Peg med musemarkøren til bunden af ​​"Indstillinger" dialogboksen, og klik derefter på knappen med titlen "Underskrifter".

5 Klik på knappen "Ny", når "Opret Signatur" vises dialogboksen.

6 Klik i boksen til højre for "Navn" indrejse og skriv et navn til din signatur. Klik på "Næste".

7 Peg med musemarkøren til "Signatur tekst" boksen og højreklik.

8 Klik på "Indsæt billede", som vises.

9 Klik på "Gennemse", når "Indsæt billede" vises dialogboksen.

10 Find det billede, du vil bruge i din signatur med Windows Stifinder vinduet, der åbnes. Dobbeltklik på billedets filnavn at vælge det.

11 Klik på knappen "OK" findes inden for "Indsæt billede" dialogboksen. Klik inden for "Signatur tekst" boksen og skriv en skriftlig underskrift i rummet udleveres, hvis det ønskes.

12 Klik på "Afslut" og derefter "OK" for at fuldføre processen.

TIPS

  • Når du har valgt billedet, efter at klikke på knappen "Gennemse", vil Outlook vise dig et eksempel på det i "Indsæt billede" dialogboksen.
  • Husk, at nogle e-mail-tjenester automatisk blokere billeder fra at blive vist, giver brugeren en "vise billeder" mulighed i stedet.