Sådan Konverter tekst til Kurver i Paint Shop Pro Photo XI

March 29

Sådan Konverter tekst til Kurver i Paint Shop Pro Photo XI


Grafisk design programmer har virkelig tilladt image og branding med succes krydse over i den næste generation af design. En af de mest anvendte funktioner, når gør logoer i sådanne programmer er at omdanne tekst til kurver rundt om genstande og billeder. Hvis du nogensinde har set afrundede logoer, der har tekst der grænser kurverne, disse er eksempler på billeder, der implementerer denne funktion.

Instruktioner

Sådan Konverter tekst til Kurver i Paint Shop Pro Photo XI

1 Lav en cirkulær eller buet genstand. Den nemmeste måde at oprette en cirkelformet genstand er ved at venstreklikke på "Preset Shape" værktøj findes i værktøjslinjen paletten til venstre. Vælg en cirkelformet genstand og venstre-klik for at oprette den. Derefter skal du trække musemarkøren på hjørnerne af den cirkulære objekt til størrelse det som ønsket.

2 Føj teksten til den cirkulære objekt. Venstre-klik på "A" -knappen, fundet enten på kommandolinjen eller værktøjslinjen paletten til venstre. Træk markøren over grænsen til cirkulære objekt, indtil du ser understregning kurve som en halvcirkel. Når det gør kurve, venstre-klik og en tekst egenskaber vindue vil åbne.

3 Opret den ønskede tekst. Indtast den ønskede tekst og vælge skrifttype størrelse og stil, og klik derefter på "Okay" for at indsætte skrifttypen til billedet. Skrifttypen automatisk kurve omkring toppen af ​​den cirkulære objekt.

4 Gem den færdige billedfil. Sørg for at gemme din udfyldte billedfil ved at trykke på genvejstasterne "CRTL-S." Vælg det ønskede filformat til at gemme i, og klik på "Okay" for at gemme filen.

TIPS

  • Leg med forskellige skrifttyper, som nogle vil blive plettet, når du kurve teksten omkring et objekt.
  • Sørg for at gemme en master kopi af billedet; når du konvertere den til en standard billede udvidelse, vil objekterne fusionere til ét billede.

relaterede artikler