Sådan får du adgang nylig Slettede YouTube-videoer

August 30

Sådan får du adgang nylig Slettet YouTube-videoer. Der er ikke noget mere frustrerende end at søge efter en populær YouTube-video kun for at opdage, at det for nylig er blevet slettet (oftest ophavsretlige). Heldigvis tager det ikke en master hacker at få adgang til disse nyligt afdøde perler. Det kan være nemt at finde disse nyligt slettede YouTube-videoer.

Instruktioner

1 Gå til YouTubes hjemmeside og jage din forespørgsel ved hjælp af deres søgeværktøj.

2 Klik på videoens fremhævede titel. Må ikke blive afskrækket, når du ser "for nylig slettet" besked.

3 Kopier videoens YouTube ID ved hjælp af en pen og papir eller kopiere og indsætte værktøjer på din computer. Dette er en særlig vigtigt skridt, da den kommende websted ikke har en organiseret søgefunktion.

4 Gå til YouTube Infamous site. Du vil blive dirigeret til en kvasi-tabu websted kaldet Delutube. Denne side er designet til at give adgang til for nylig slettet YouTube-videoer, så længe slettede indholdet forbliver på YouTube-serveren.

5 Input YouTube ID for den video, du ønsker at se.

TIPS

  • Brug Delutube, er det også muligt at få adgang til en række tilfældige slettede YouTube-videoer.
  • Hvis du indtaster en YouTube-id og har stadig ikke held, er det mest sandsynligt, fordi den pågældende video permanent blev slettet fra YouTube server, og vil ikke være til rådighed for hentning.
  • Du kan slå YouTubes sletning hold til punch ved at sortere din søgning liste med "Tilføjet" valgmulighed. De vil vise de seneste videoer, og du vil være i stand til at se, når og hvis de vil blive slettet. De fleste videoer, der overtræder vilkår er udryddet inden for seks timer.

relaterede artikler