Sådan tilføjes en knude til en klynge SQL Server 2003

April 30

SQL Server er en relationel database management server er konfigureret til at overvåge sådanne databaser. Når servere er grupperet, de fungerer som en computer cluster til støtte i tilfælde af server fejl. Hvis en server svigter, kan en anden server anvendes i dets sted. Hver server gennemføres inden for en klynge kaldes en "knude", og har sine egne lagerdrev samt udpegede funktioner. Tilføjelse af en knude kan øge SQL klynge og give bedre og større adgang.

Instruktioner

1 Start Cluster Administrator, hvor du har gemt det i menuen SQL Server.

2 Vælg "Opret en ny Cluster" og klik på "OK".

3 Klik på "Næste", når den nye server Cluster Wizard vises.

4 Indtast domænenavnet og klynge navn, hvor du vil installere den node og klik på "Næste". Indtast navnet på den computer, du vil bruge som node. Klik på "Avanceret" og vælg den type installation du har brug for, enten "Typical" eller "Avanceret". "Typisk" virker for de fleste standard anlæg "Avanceret" anvendes til komplekse SAN installationer. Klik på "OK" og klik "Næste".

5 Klik på "Næste" når Analyse Configuration har afsluttet sin kontrol for at sikre, at alt er på plads til installationen. Indtast IP-adressen af ​​klyngen og klik på "Næste".

6 Indtast et brugernavn og en adgangskode til node konto og klik "Næste". Klik på "Quorum" på "Foreslået Cluster Configuration", og kontroller, at "Drive Q" er blevet valgt for beslutningsdygtighed. Klik på "OK", "Næste".

7 Klik på "Næste", "Finish". Du har nu tilføjet en node til en klynge SQL Server 2003.


relaterede artikler