Sådan Email Photobucket Billeder

December 15

Sådan Email Photobucket Billeder


Photobucket Grundlagt i 2003, kan prale millioner af brugere og et digitalt bibliotek, som indeholder milliarder af fotos. Photobucket giver dig mulighed for at uploade personlige billeder og andre medier til at dele med kun om nogen. Du kan oprette en konto og give adgang til bare familie og venner, eller uploade billeder for alle besøgende at se. Alternativt kan du e-maile dine egne fotos eller offentlig adgang billeder, til nogen, du vælger.

Instruktioner

1 Log ind på din Photobucket konto. Hvis du ikke har en vil du nødt til at oprette en direkte e-mail fotos via Photobucket systemet.

2 Hold musen over det billede, du ønsker at e-mail. Efter et sekund eller to, vil en menu med indstillinger pop åbne.

3 Venstre klik "Del" på menuen. I andel menuen vælg "Send Email" fanen og udfylde de ønskede oplysninger, såsom modtagerens e-mail-adresse og din besked.

4 Klik på "Send" for at sende billedet via e-mail. Din modtager vil få besked, at nogen på din e-mailadresse sendt dig et billede.

TIPS

  • Hvis du ikke har en konto, kan du sende links til fotos via din egen e-mail. Gør dette ved at kopiere og indsætte "Direct Link" i enhver e-mail. Denne indstilling vises, når du klikker på billederne.

relaterede artikler