Sådan gendannes ikke er gemt Word-dokumenter i Mac Sider

September 6

Når et dokument lukkes uden at gemme den på harddisken, er dens indhold normalt tabt. Microsoft Word, Pages og andre tekstbehandlingsprogrammer, kan dog gemme dokumenter i midlertidige filer, mens disse dokumenter bliver skabt og redigeret. Det kan være muligt at genskabe disse dokumenter og åbne dem i Pages.

Instruktioner

1 Åbne sider, Microsoft Word eller andre tekstbehandlingsprogrammer, der er blevet brugt for nylig til at redigere de dokumenter, du ønsker at komme sig. De fleste tekstbehandlingsprogrammer har en auto-gendanne tilstand, der vil bringe tilbage indholdet af det dokument, du tabt, hvis de er blevet gemt på disken. Hvis dette er tilfældet, vil et nyt unavngivet dokument oprettes med indholdet af din fil. Gem det på din harddisk med det samme.

2 Skift til Finder programmet og vælg "Find" i menuen Filer. Klik på "denne Mac" i søgelinjen, og vælg derefter "Kind" er "Dokument". Vælg "Som liste" fra menuen Vis. Så vælg "Arranger efter sidst ændret" fra menuen Vis. Dette vil vise dig alle de dokumenter, der er gemt på din harddisk i nyeste-til-ældste ordre. Rul ned i vinduet og se disse navne fil for at se, om der er nogen dokumenter med navne, herunder "midlertidige" eller "Untitled", og med typer, der er tekstbehandlingsdokumenter eller almindelige tekstfiler. Der vil være mange dokumenter her, så bruge den dato og tid på hver fil for at hjælpe med at indsnævre din søgning.

3 Træk disse dokumenter til ikonet Sider i din Dock. De åbner i Pages, hvis de er gemt tekstbehandlingsdokumenter, og du kan være i stand til at hente teksten i din tabte dokument fra disse filer. Hvis der ikke kan åbnes en fil i Pages, så prøv at trække det til ikonet TextEdit i din Dock stedet.