Sådan Opdater mit Firefox Version

October 12

Mozilla frigiver regelmæssigt opdateringer til Firefox webbrowser. Disse opdateringer generelt tilføje nye funktioner til programmet, korrekte bugs, forbedre ydeevnen og øge programmets sikkerhed metoder. Du kan opdatere Firefox ved hjælp af browserens indbyggede værktøj til at fuldføre opgaven uden at skulle manuelt hente nogen filer. Opdatering Firefox tager et par minutter og kræver blot et par klik.

Instruktioner

1 Åbn Mozilla Firefox.

2 Klik på den orange "Firefox" drop-down-knappen i øverste venstre hjørne af programvinduet.

3 Vælg "Hjælp" og derefter klikke på "Om Firefox". Den Om Mozilla Firefox åbnes. Programmet begynder at hente opdateringer automatisk, hvis de er tilgængelige. Du kan spore status for download opdateringen under "Firefox". Forløbet af opdateringen overførslen vises til højre for "Download af opdateringer." Hvis der ikke er tilgængelige opdateringer, teksten "Firefox er opdateret" vises.

4 Klik på "Anvend Update" for at installere de downloadede opdateringer. Hvis der er foretaget væsentlige ændringer til Firefox, og du skal opdatere til en helt ny version af softwaren, vil den "Anvend Update" valgmulighed ikke tilgængelig. I dette tilfælde skal du klikke på "Get Ny Version" knappen i stedet.

5 Klik på "Genstart Firefox", hvis du bliver bedt om at gøre det. Du behøver kun at vælge denne mulighed, hvis du har installeret en ny version af Firefox. Softwaren fuldender automatisk genstart proces, hvis du kun installere opdateringer.