Registry Aktivering Værktøj

April 18

Den Registreringseditor kan bruges til at redigere registreringsdatabasen i Windows-operativsystemer. Dette værktøj kan deaktiveres, aktiveres og endda blokeret af administratorer at forhindre Registry oplysninger bliver ændret. Virus eller malware kan også forårsage Registreringseditor slået fra. Der er løsninger og værktøjer til at fjerne begrænsningen.

Brug Local Group Policy Editor

Den Group Policy Editor kan aktivere Registreringseditor, hvis din computer kører Windows XP eller Vista, og du har adgang til en administrativ brugerkonto. Gå til "Start", klik på "Kør", skriv gpedit.msc, og tryk på "Enter". Gå derefter til Bruger Configuration> Administrative Templates-> System i vinduet Indstillinger, find indstillingen "Undgå Adgang til Registry redigeringsværktøjer", vælg "Disabled" og derefter "OK". Luk Group Policy Editor, og genstart computeren.

VBScript Udviklet af Doug Knox

VBScript kan aktivere eller deaktivere Registreringseditor. Det er gratis at downloade fra Doug Knox hjemmeside. For at aktivere Registreringseditor, vil VBScript kigge efter en bestemt værdi og skabe værdi, hvis den ikke findes. Hvis værdien er placeret, vil den blive sat til dens modsatte tilstand, og du bliver nødt til at genstarte computeren. Denne ændring er lavet i "HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System." Scriptet kan ses i en teksteditor.

Symantecs værktøj

Orme og trojanske heste kan ændre shell \ open \ command poster i registreringsdatabasen, hvis din computer er inficeret. Dette vil føre disse vira, der kører, når du kører en .exe-fil, som f.eks Registreringseditor. De kan forhindre dig i at køre Registreringseditor for at løse problemet, eller de kan helt deaktivere Registreringseditor. Symantec har udviklet et værktøj til at løse dette problem. Dette værktøj kan nulstille disse værdier i registreringsdatabasen til standardindstillingerne.


relaterede artikler