Sådan Optag Fra TV til PC

September 17

Du kan bruge din pc som en DVR eller TiVo enhed! Med en opdateret computer og et TV capture kort, er det ikke noget problem. Optagelse TV til PC betyder, at du kan optage dine yndlingsprogrammer, og læg dem på DVD til visning senere. Det sparer dig penge (fordi du ikke behøver at købe sæsonen DVD-sæt, når det debuterer) og holder dig fra at være en slave til tv-program.

Instruktioner

1 Installer TV capture-kort i din pc ved hjælp af en ledig PCI-slot. Hvis du har brug for hjælp til denne opgave, konsultere manualen der følger med TV capture kort. Det er en forholdsvis nem proces, som alle kan gøre. Sluk for computeren. Fjern computerens kabinet og skru metal dæksel på bagsiden af ​​computeren (bør være under din telefon modem). Sæt kortet ind i åbningen. Sæt dækslet, og tænd computeren.

2 Installer eventuel software, der leveres sammen med TV Capture kort. Gør dette ved at sætte disken i drevet, og gør det muligt for set-up proces til at køre. Dobbeltklik på diskdrevet at starte set-up proces, hvis det ikke starter på egen hånd.

3 Slut koaksialkabler til TV capture kort. Dette vil gøre det muligt for tv-capture kort at afhente dine kabelkanaler. Uden koaksialkabler, vil din computer ikke være i stand til at gøre noget med TV.

4 Åbn softwaren, der styrer dit tv capture-kort. Lad det at finde kanalerne, da du har tilsluttet kablet. Du skal muligvis trykke på en knap i programmet for at få den til at søge efter kanaler.

5 TV Capture kort software skal have en rekord knap, så du kan begynde at optage dine foretrukne tv-shows. Det bør også have en planlægning indstilling, så du kan planlægge dine yndlingsprogrammer.

6 Brug en video redigeringssoftware til at redigere ud reklamer, og derefter bruge din favorit DVD brænder software til at lægge alle de optagede videoer på DVD.

TIPS

  • Forskellige capture-kort vil komme med forskellige software. Alle disse vil have måder at optage dine programmer, men der kan være forskellige måder at gøre det.

relaterede artikler