traceroute Information

October 25

traceroute Information


Traceroute er et netværk debugging værktøj til Unix, Linux og Windows-systemer. Det stammede fra PING værktøj skrevet af Mike Muuss og bruges til at vise oplysninger om forbindelsen rute mellem to computere via et netværk.

Usage

På Unix-baserede systemer, er traceroute kommandoen anvendes som følger:

traceroute <hostname>

hvor <værtsnavn> er navnet eller IP-adressen på den computer på den anden ende af det testede vej.

På en Windows-maskine, er traceroute kommandoen gennemføres af "tracert" opkald:

tracert <hostname>

hvor igen, <værtsnavn> er navnet eller IP-adressen på den computer på den anden ende af det testede vej.

Information Returneret

Traceroute returnerer nyttige oplysninger beskriver den vej, som en given datapakke sendes over internettet. Det omfatter en linje for hver formidler computer nået, dokumenterer navnet på denne computer, dens Internet Protocol (IP) adresse, og svaret tid at komme til det trin i stien.

Brug Traceroute Information

Traceroute produktion kan bruges til fejlfinding den præcise placering af en fejl i en netværksforbindelse. En computer anmodning vil typisk passere gennem flere andre maskiner, før det er opfyldt af målet for det signal, og enhver maskine på denne vej kører langsommere end resten vil få signalet til at tage længere tid end forventet at vende tilbage (dette er kendt som " lag "). Et netværk support team kan mere effektivt målrette deres indsats fejlfinding ved at analysere Traceroute produktion.


relaterede artikler