Sådan Wire en pc til en telefonlinje for en fax

November 9

Sådan Wire en pc til en telefonlinje for en fax


En personlig computer, der er på det meste af tiden - eller i det mindste i åbningstiden - har flere fordele i forhold en dedikeret faxmaskine. Brugerne kan sende faxer uden at udskrive en fysisk kopi af dokumenter, som fax software kan tage dokumentfiler som input. Symmetrisk, modtagne fax behøver ikke at blive udskrevet, da de forbliver organiseret i et søgbart arkiv i computeren. Du kan tilslutte din pc til en telefonlinje til at få fax kapaciteter.

Instruktioner

1 Slut fax-modem til din computer, hvis faxen-modem ikke allerede er indbygget. Den specifikke måde at udføre dette trin afhænger af tilslutningsmetode mellem fax-modem og computeren. For eksempel, for et USB fax-modem, bare sæt den i en ledig USB-port på computeren.

2 Slut fax-modem til overspændingsbeskytteren hjælp af en af ​​telefonkabler. Den overspændingsbeskytter vil forhindre stærke strømme, der rejser ned telefonlinjen - såsom dem, der forårsages af lynnedslag eller faldet forsyningsvirksomheder kabler - fra at skade din computer.

3 Tilslut det resterende frie stikket på overspændingsbeskyttelse til telefonstikket i væggen ved hjælp af den resterende telefonkablet.


relaterede artikler