Hvordan man har en vellykket Facebook Brand Side

January 26

Lær at få en vellykket Facebook mærke side for at optimere din brug af Facebooks sociale funktioner som et middel til din voksende brand. Flere egenskaber definerer succesfulde Facebook brand sider, herunder, men ikke begrænset til antallet af fans, de har, og det indhold, som sideejerne forbinde disse fans. Brug andre sociale medier til at opfordre andre til at "Like" siden, da det ikke er nødvendigt at blive "Venner", som det er, hvis du har brugt en traditionel Facebook-profil til at fremme dit brand.

Instruktioner

1 Klik på "Inviter venner" ligesom på højre side af siden ofte for at invitere Facebook-venner til at blive fans af din side. Vælg "Alle" i toppen af ​​"Inviter" vinduet for at vælge alle venners navne til invitere, og derefter vælge "Inviter" for at sende invitationer til venner til at blive fans. Jo flere fans din side har, jo mere nå dit brand og budskab har.

2 Brug andre sociale netværk som Twitter eller LinkedIn til at fremme siden. Indsæt et link til siden i en Twitter tweet eller et LinkedIn netværk opdatering. Medtag en lille bagsidetekst forklare, hvad den handler om og indbydende enhver, der læser det til at blive en fan. Du behøver kun har en Facebook-konto for at blive fan af en side; potentielle fans behøver ikke være dine Facebook-venner.

3 Skriv høj kvalitet, relevant indhold hyppigt for at holde fans engageret og klikke gennem til din hjemmeside. Derudover udstationering kvalitetsindhold skaber en positiv ord-til-mund ry for din side. Eksisterende fans gør salgsfremmende arbejde på dine vegne.

4 Upload billeder til siden hyppigt for at holde fans interesserede. Medtag relevante hyperlinks i beskrivelserne af billederne for at tilskynde fans til at klikke sig frem til din hjemmeside. For eksempel, hvis du sender et billede af et produkt dit brand sælger, indeholde et link til et websted, hvor fans er i stand til at købe det.

5 Sende opdateringer, når du modtager meddelelser om nye fans, ved hjælp af fans navne når det er muligt. Gør nye fans føler sig personligt anerkendt engagerer dem med din side og øger chancerne for dem interagerer med dit brand.