Sådan Find en Gratis domæne til personlig brug

May 9

Sådan Find en Gratis domæne til personlig brug


Webdesign gør for en stor hobby, der kan føre til en i sidste ende indbringende karriere eller bare hjælpe dig skære væk gratis tid i løbet af dagen på personlige projekter. gør Web design til praksis eller som en hobby, kan imidlertid blive dyrt med månedlige hosting gebyrer og årlige domæne fornyelser. Så uanset om du er i det for sjov eller for profit, snatching op et gratis domænenavn kan frigøre lidt ekstra penge til det nye web-design bog, du har været eying.

Instruktioner

1 Besøg CO.NR Gratis domæne hjemmeside.

2 Indtast navnet på det domæne, du ønsker at registrere i søgefeltet på hjemmesiden og klikke på "Check!" at kontrollere tilgængeligheden. Hvis du ser meddelelsen "Tillykke! Domænet er stadig tilgængelig!" så er du klar til at begynde at registrere domænet. Ellers prøv forskellige variationer af dit navn, indtil du finder en, der er til rådighed.

3 Klik på "Jeg ønsker at tilmelde dig til dette domæne." nederst på siden. Du vil blive videresendt til en side med et par enkle spørgsmål, du skal besvare som et forsøg på at forhindre systematisk registrering af domæner ved computerprogrammer. Svar disse og klik på "Næste trin" for at fortsætte.

4 Gennemgå og notere sig de regler, der er anført på siden foran dig. Markér feltet angiver, at du har læst og forstået de vilkår og betingelser, og klik på "Jeg har læst og accepterer!" for at flytte til næste trin.

5 Udfyld alle de krævede oplysninger felter, herunder dit navn og e-mail, sammen med DNS leveres til dig af din webhost. Hvis din webhost ikke giver en DNS, kan du tilmelde dig en gratis på dyndns.com.

6 Indsend dine oplysninger og vente på aktivering e-mail fra CO.NR Gratis domæne service. Følg linket i e-mailen for at aktivere din konto og dit domæne.


relaterede artikler