Min Yahoo! Messenger Har Nej Audio

February 5

Yahoo! Messenger er afhængig af lyd til mange af sine funktioner til at fungere efter hensigten. PC-til-PC og PC-til-telefon opkald kræver arbejder højttalere eller et headset. Brugerdefinerede ringetoner, lydeffekter og telefonsvarer er ubrugelig uden lyd. Hvis din Yahoo! Messenger har ingen lyd, er problemet forårsaget af det software eller din pc konfiguration.

Systemkrav

Computeren skal opfylde minimumskravene for Yahoo! Messenger til at fungere korrekt. For eksempel for at bruge Yahoo! Voice, du har brug for en Pentium 1 GHz processor eller bedre, 256 MB RAM, et lydkort, højttalere og en internetforbindelse. Hvis lyden problem opstår, mens placere opkald, køre Call Setup Assistant fra menuen Hjælp. Det tester din Internet, mikrofon og højttalere til at kontrollere, at de arbejder.

Kompatibilitet

Hvis du bruger en Logitech-enhed, kan det ikke være foreneligt med Yahoo! Messenger. Når du foretager et VoIP-opkald, kan du nogle gange mister lyd og er ikke i stand til at høre den anden part. Deaktiver Automatisk VoIP Management for at rette dette problem. Dobbeltklik på Logitech værktøjslinje, og klik på "Skift indstillinger". Gå til "Application Preferences" og klik på "Select Video Calling Application" drop-down menuen. Vælg "Yahoo! Messenger" fra listen. Fjern markeringen af ​​Autokonfigurering.

Volume Mixer

De volumen mixer kontrol lyde i hele systemet. Hvis det har problemer, kan du opleve dæmpet lyd. Højreklik på ikonet lyd på proceslinjen, og vælg "Playback Devices." Vælg din enhed, og klik på "Angiv standard." Klik på "OK" for at bekræfte. Hvis du ser et "X" over ikonet, er din volumen indstillet til Mute. Klik på ikonet lyd og klik på "Mute Speakers" for at genoprette lyd.

geninstallation

Geninstaller programmet i fejlsikret tilstand for at undgå konflikter med andre programmer på dit system. Hent offline installationsprogrammet fra Messenger.yahoo.com/download og gem den på dit skrivebord. Luk computeren ned i mindst 30 sekunder, og derefter tænde den. Tryk på "F8" -tasten under opstart for at komme til menuen Avancerede indstillinger. Brug piletasterne på tastaturet til at vælge fejlsikret tilstand med netværk, og tryk på "Enter". Afinstaller Yahoo! Messenger fra kontrolpanelet og slet Yahoo mappe findes i "C:. \ Users \ brugernavn \ AppData \ Roaming" Dobbeltklik på installationsprogrammet for at begynde en ren installation, og genstart computeren.


relaterede artikler