Sådan Monitor Internet History

February 8

Der er mange grunde, du måske ønsker at overvåge Internet historie. Chancerne er, hvis du kontrollere web browsing historie på din computer, er det at holde styr på, hvad web-sites din teenagere eller medarbejdere besøger. Der er nogle tricks til at kontrollere historie --- især hvis browseren ikke er logget en kørende historie over besøgte websteder. Men frygt ikke. Denne artikel vil hjælpe guide dig gennem processen med at tjekke historien i Mozillas Firefox og Microsofts Internet Explorer webbrowsere på en PC computer, samt hvordan du ændrer indstillingerne i hver browser, hvis historien ikke bliver logget. Her er hvordan du gør det.

Instruktioner

Kontrol af historie i Firefox

1 Åbn en Firefox browser.

2 Klik på menuen "Historie" fra toppen af ​​browseren.

3 Vælg "Show All History" fra drop-down menuen. Dette vil åbne et nyt vindue, der viser browserdata.

4 Gennemse historien for at se steder, der er blevet besøgt. Hvis vinduet er tomt, gå videre til afsnit tre for at lære at omkonfigurere dine indstillinger.

Kontrol af historie i Internet Explorer

5 Åbn en Internet Explorer (IE) browser.

6 Klik på "Vis" på værktøjslinjen.

7 Vælg "Explorer Bar> Historie" fra drop-down menuen. Dette vil åbne en siderude i de vigtigste browser viser historien fra alle websteder besøgt af browseren i en given tidsramme.

8 Gennemse historien for at se steder, der er blevet besøgt. Hvis historien er tomt, se afsnit tre til finde ud af at omkonfigurere dine indstillinger.

Omkonfigurere Internet muligheder for Firefox på en PC

9 Klik på "Funktioner" i værktøjslinjen til Firefox.

10 Vælg "Indstillinger" fra drop-down menuen. Dette vil åbne en pop-up-vindue, der vil give dig mulighed for at ændre historien indstillinger.

11 Klik på fanen "Privacy" for at få adgang historik indstillinger.

12 Kontroller følgende felter: "Hold min historie i mindst __ dage", "Husk, hvad jeg indtaster i formularer og søgelinjen," og "Husk, hvad jeg har downloadet" til at holde en kørende log over browserens historik.

13 Vælg det antal dage, du ønsker at holde en kørende historie ved at skrive nummeret på den første boks eller med knapperne toggle. Du vil nu have en historie log på hver side besøgt i browserens historik for den givne tidsramme.

Omkonfigurere Internet muligheder for IE på en pc

14 Klik på "Funktioner" i værktøjslinjen til IE.

15 Vælg "Internetindstillinger" fra drop-down menuen. Dette vil åbne en pop-up-vindue, der vil give dig mulighed for at ændre historien indstillinger.

16 Klik på knappen Indstillinger under Browserdata findes på fanen "Generelt". Dette åbner et nyt vindue mærket "Temporary Internet Files og historie indstillinger."

17 Brug knapperne Toggle eller skrive et bestemt antal i "dage siderne skal gemmes i historien:" under History del af vinduet. Dette vil skabe en kørende log for dig at overvåge i browserens historik for den tidsramme, du har angivet.

TIPS

  • Hvis browserens historik er tomt, betyder det, er der ingen historie at blive optaget. Tjek din browsers indstillinger for at justere dem og begynde at optage et historie.

relaterede artikler