Sådan fjernes Microsoft Office Professional 2007 Trial

February 10

Retssagen version af Microsoft Office Professional 2007 er en fuldt funktionel 60-dages udgave af den fulde softwarepakke, der gør det muligt for forbrugerne at downloade, installere og bruge programmet, før du køber. Men i slutningen af ​​prøveperioden på 60 dage, vil to muligheder til rådighed: købe en seriel produktnøgle for at aktivere den fulde version af programmet eller afinstallere det at fravælge indkøb, da det ikke længere vil være funktionel. De fleste brugere vælger at afinstallere prøveversionen.

Instruktioner

1 Gå til computer system menu ved at klikke på "Start" ikonet eller Microsoft logo knap på proceslinjen.

2 Find og klik på "Control Panel" i systemet menuens sammenklappelig liste over valgmuligheder. Kontrolpanelet skal åbne i et nyt vindue, der viser "Control Panel Home" skærm.

3 Klik på "Fjern et program" under afsnittet "Programmer" på "Control Panel Home" skærm. Kontrolpanelet vil omdirigere til "Fjern eller ændre et program" side. Computeren vil vise en tabel over programmer nedenfor sidens menu.

4 Rul gennem Kontrolpanel liste over installerede programmer. Find "Microsoft Office Professional 2007" på listen Programmer, og vælg det for at fremhæve dets fane. Den "Uninstall" handling vil gøre det muligt på tværs af menuen "Programmer" øverst i tabellen.

5 Klik på "Uninstall" i Windows Installer pop-up boks, der vises. Følg Windows Installer for at fuldføre fjernelsen.

6 Genstart computeren efter fjernelse af Microsoft Office Professional 2007 fra din computer. Denne handling gør det muligt for computeren at opdatere og justere til fjernelse og systemændringer.

TIPS

  • Afbryd ikke Windows Installer mens det fjerner Microsoft Office Professional 2007 fra din computer. Hvis du afbryder fjernelsen kan programmet ikke afinstalleres korrekt. Nogle komponenter kan stadig være installeret på din computer, som vil gøre det vanskeligt at fjerne programmet i sin helhed.

relaterede artikler