Sådan Link i Blogger og Tumblr

December 27

Oprettelse af links er en rutinemæssig del af at køre en blog. Afhængigt af hvilken type af blog, som du arbejder, kan du lide at lave et link i et blogindlæg at vise læserne den oprindelige kilde til en nyhed, eller blot fordi du har fundet noget interessant på nettet og ønsker dine læsere til at være opmærksom på af det. Blogger og Tumblr er to gratis blogging platforme, og begge giver mulighed for at oprette links med blot et par skridt.

Instruktioner

1 Fremhæv teksten i Blogger eller Tumblr indlæg, som du gerne vil bruge som anker tekst for linket. Dette er den tekst, en læser klikker for at navigere til det websted, du linker til.

2 Klik på knappen "Link" over den post-redigering felt i Blogger, eller kæden formet knap i Tumblr.

3 Klik på "Link URL" eller "I hvilken webadresse skal dette link hen?" felt, og skriv adressen på det websted, du vil linke til. Hvis du bruger Blogger, kan du indtaste en e-mailadresse i dette felt, hvis du klikker på "E-mail-adresse" radio knappen i venstre side af vinduet.

4 Klik på "Title" feltet i Tumblr, hvis du ønsker at tilføje "Titel" attribut til linket. Dette er den tekst, der vises, når en læser svæver musemarkøren over linket. Indtast den ønskede tekst. Dette trin er valgfrit, og er ikke tilgængelig på Blogger.

5 Klik på drop-down menuen under "Target", og vælge om linket skal åbne i et nyt vindue eller det aktuelle vindue. Dette trin er ikke tilgængelig på Blogger.

6 Klik på "Indsæt" eller "OK" for at gemme linket.