Sådan Hent et Lost AOL adgangskode

January 2

Sådan Hent et Lost AOL adgangskode


Lad os se det i øjnene. Vi er nødt til at huske en masse adgangskoder hver dag. Det er nemt at få dem forvirret eller glemmer mindst én fra tid til anden. Uanset om du har en masse på dit sind eller ikke har adgang til din AOL-konto i et par år, kan du på et tidspunkt har brug for at hente dine glemte adgangskode.

Instruktioner

Henter din hovedadgangskode

1 Åbn log-in side til AOL. Når du er der, skal du klikke på "Jeg har glemt mit password" link. Dette skal vises med det samme, men hvis det ikke gør, bare tilslutte enhver password. Det vil give dig en fejlmeddelelse, hvilket igen bør føre dig til linket .

2 Kontroller dine kontooplysninger. Du kan gøre dette ved at besvare din konto Security Spørgsmål, som du angiver, når først oprette din AOL-konto. Et korrekt svar vil gøre det muligt for dig at oprette en ny adgangskode.

3 Opret din nye adgangskode. Hvis en eller anden grund kan du ikke huske svaret på sikkerhedsspørgsmålet, har du to muligheder. Du kan ringe til AOL kundeservice nummer på (800) 827-6364 eller nulstille dit spørgsmål til en, som du er mere fortrolig med. Du skal gøre dette ved at logge ind på https://bill.aol.com Du skal derefter se et link til at ændre din konto Security Spørgsmål, som vil gøre det muligt for dig at ændre din AOL adgangskode.

Henter Din Sekundær adgangskode

4 Log ind på din hovedkonto. Lad os sige, du er en teenager, der har glemt dit password. Dette ville indebære at logge ind i dine forældres konto eller have en af ​​dem gøre det for dig.

5 Klik på "ændre kontoindstillingerne." Du kommer til at ændre adgangskoden til den sekundære konto. Dette kan gøres nemt uden komplikationer. Denne proces vil også hjælpe dig med at hente oplysningerne til et tabt eller gamle skærm navn.

6 Foretag eventuelle ændringer, klik for at anvende dem og give det en prøve.


relaterede artikler