Sådan Recover My Yahoo! konto, hvis nogen Hacks det

January 1

Mange gange, kan du gendanne en hacket eller kompromitteret Yahoo! konto efter brug på stedet password-opsving værktøj. Processen kan tage et par minutter at udfylde, men når du er færdig vil du være tilbage på din konto. Hvis adgangskoden inddrivelse metode ikke virker, så kan du altid kontakte sikkerhedsgruppen på Yahoo! Inc. via e-mail. Selvfølgelig skal du have adgang til en sekundær e-mail-adresse til besked virksomhedens supportteam.

Instruktioner

1 Skriv "login.yahoo.com" i browserens URL-adressefeltet. Du er mødt af kontoen tegn Yahoo! i side.

2 Klik på linket "Jeg kan ikke få adgang til min konto" i boksen til højre.

3 Vælg "Min konto kan være blevet kompromitteret" fra valg af tegn i problemer. Klik på knappen "Næste".

4 Indtast dit Yahoo! id og sikkerhedskode på næste side. Klik på "Næste" for at fortsætte.

5 Vælg en alternativ e-mail-adresse for at sende et link til nulstilling til. Dette virker kun, hvis du tidligere har tilføjet en sekundær e-mailadresse. Hvis ikke eller den alternative e-mail-adresse er blevet manipuleret med, og vælg derefter "Jeg kan ikke få adgang til nogen af ​​de ovennævnte" valgmulighed. Klik på "Næste".

6 Besvar sikkerhedsspørgsmål på de næste sider. Du vil normalt nødt til at svare mindst to sikkerhedsspørgsmål.

7 Indtast en ny adgangskode og gentag adgangskode, når du bliver bedt om. Klik på knappen "Næste" for at afslutte nulstilling af adgangskode proces.

TIPS

  • Hvis du stadig ikke kan få adgang til din konto, så send en e-mail til "[email protected]", der forklarer din situation, de trin, du allerede har truffet, og hvordan du mener, at kontoen blev hacket.

relaterede artikler