Sådan ændres firmware på en Seagate harddisk

March 12

Sådan ændres firmware på en Seagate harddisk


Hver Seagate-drev kræver et par firmwareopdateringer i sin levetid. Seagate firmware skal være up-to-date at sikre, at produktet vil køre pålideligt. Ændring af firmwaren på en Seagate produkt til en mere opdateret version vil forbedre produktets ydeevne. Tjek Seagate hjemmesiden ofte for enhver opdatering tilgængelig til dit drev. Firmwaren kan ændres med blot et par klik med musen på Seagate webside.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen. I det vindue, der popper op, klik på "Denne computer" eller bare "Computer". En anden vindue vil dukke op med et ikon for din harddisk. Højreklik på ikonet for harddisken, og tryk på "Egenskaber" valgmulighed. Dette vil fortælle dig, hvad model din harddisk er. For eksempel kan din harddisk være ST31500341AS.

2 Åbn din webbrowser. Indtast www.seagate.com og tryk på "Enter" på tastaturet. Vent på websiden at indlæse. Indtast ordet "firmware" og dit modelnummer i søgefeltet i øverste højre hjørne af websiden, og tryk på "Enter" på tastaturet. Brug eksemplet fra trin 1, skriv "Firmware ST31500341AS". Klik på det første link, der returneres i søgeresultaterne.

3 Find firmwareopdateringen. Dobbeltklik på opdateringen. Tryk på linket "Download Firmware Update Utility" for at starte overførslen. Klik ja på nogen pop-up bokse, som du kan se.

4 Åbn den nye firmware-fil ved at dobbeltklikke på den fil, du hentede i trin 3. Fuldfør installationen ved at acceptere alle de standard spørgsmål, der bliver stillet under installationsprocessen.

TIPS

  • Forsøg ikke dette, hvis du ikke har en Seagate harddisk.

relaterede artikler